Føles huden din tørr? Har huden din lett for å reagere på ytre påkjenninger? Kanskje du har eksem eller hypersensitiv hud. Da er det ekstra viktig med skånsom pleie.

Vi har fått veldig gode tilbakemeldinger fra kunder som har prøvd Passion Fruit Body Cream Butter fra Dr. Kadir. Bodybutteren har hjulpet mange med såre og sprukne hender, atopisk eksem, ekstrem tørr hud og fungerer fint på hypersensitiv hud. Denne bodybutteren inneholder gode økologiske oljer som beroliger huden, gir fuktighet samtidig som den beskytter. Den er økologisk sertifisert og selvfølgelig helt uten parabener, mineralolje og andre kjemiske tilsetningsstoffer.

.
Kremen har tykk og fyldig konsistens og trekker svært lett inn i huden. Med to herlige duftvarianter kan det bli vanskelig å velge; Deilig kokos eller frisk rose? Begge duftalternativene er milde og er helt naturlig! Du får de hos Green Spirit.

Grønn & Skjønn
Med denne bloggen ønsker vi å inspirere til en økologisk livsstil. Det handler om å ta de gode valgene som gjør deg vakker både på innsiden og utsiden.

Neste Innlegg:
»
Forrige innlegg:
«

Se hva andre skriver!

  1. Sivs hus sier:

    Hei, Åh dette høres nydelig ut for tørr vinterhud. klem Siv

  2. Grønn og Skjønn sier:

    Ja, det er absolutt verdt å unne seg en god økologisk bodybutter til kroppspleien :)

  3. Frøken Friken sier:

    Jeg elsker den med kokoslukt! Selvom jeg vanligvis ikke liker lukten av kokos, så er denne nyyydelig!! står på ønskelista mi til bursdagen..;)

Del din tilbakemelding her!

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? *

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.