Bli bevisst, For Menn, Hudpleie, Kosmetikk, Kroppspleie, Øko i Media, Økologisk, Produkttips

Oikos: -Økologisk for menn!

Oikos skriver på sine nettsider at det er spesielt gledelig at det er kommet en ny serie for menn på det norske markedet. Det har vært mangelvare lenge, uttaler rådgiver i Oikos, Maiken P. Sele. Mennene må også kunne ta vare på seg selv på en helse- og miljøvennlig måte, og nå får de bedre mulighet til det med for eksempel Sapien Men fra Green Sprit.

Maiken P. Sele forteller videre at helse- og miljøvennlig kosmetikk er veldig viktig. Mange tenker ikke så nøye over hva de smører på hud og hårbunn, men huden er vårt største pusteorgan og absorberer mye. Hvis vi bruker P-plaster som et eksempel, så blir det kanskje lettere å forstå. Ved å sette et lite plaster på huden kan man hindre graviditet. Så stor innvirkning kan et lite plaster ha, da er det ikke så vanskelig å forstå at det er viktig med sunne hudkremer, såpe og klær også, avslutter Sele.

Vi er så enige med Maiken! Så alle menn: Tenk på miljøet og helsen – og velg økologisk! Dere vil neppe angre!
.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.