Produktomtale: Sminkefjerner og ansiktsmaske fra Dr. Kadir

søndag 24. januar, 2010 - Ingen Kommentarer »
Les Mer: Dr. Kadir Exclusive Organic Care, Hudpleie, Økologisk, Produktanbefalinger, Produktomtaler, Produkttester, Produkttips, Skjønnhet

Vi er så heldig å ha fått omtale av Rainforest Two Phase Make Up Remover og Rainforest Clay Mask fra bloggerinnen May Elin. Her er hennes dom av de økologiske produktene:

Rainforest Two Phase Make Up Remover
«Er faktsik den beste sminkefjerneren jeg har prøvd hittil!!! Sminken gled fint av, og jeg slapp å gnukke meg sår rundt øynene for å få fjerna mascaraen. Gjett om det var uvant, men deilig å slippe!? :) Huden ble kjempemyk etter at jeg fjerna sminken (noe som jeg aldri har opplevd før, da huden bare har blitt tørr etter sminkefjernere). Og huden fikk en fin glød som kunne mint meg om når man går seg en frisk og fin tur om våren!:) Jeg fikk heller ikke sånn oljete «hinne» innpå øynene av den her, noe som er et stort pluss! Den lukter friskt og huden føles skikkelig ren! At det skulle være så lettvint hadde jeg aldri trodd…

Det beste av alt er jo at den er ØKOLOGISK! Dere som kjenner meg, vet hvor opptatt jeg er av akkurat det! Man får mer en nok kjemikalier, tilsetningsstoffer, fyllstoffer og skadelige parabener ellers av ting og tang, så hvorfor ikke gjøre en innsats for å skåne kroppen og huden mot enda mer!? Det skader jo ikke å faktisk gi huden noe som er bra…:)

Denne her kommer jeg definitivt til å fortsette med!! Å, jeg klarer ikke å tenke på noe annet en; «HVORFOR HAR JEG IKKE PRØVD DENNE FØR» !? Endelig fant jeg en sminkefjerner som er perfekt for huden min!!:)»
 
Rainforest Clay Mask
«Når jeg trodde at huden ikke kunne bli mykere, tok jeg GRUNDIG feil! Sminkefjerneren var tydeligvis bare begynnelsen på noe enda bedre! Den luktet skikkelig friskt av sitrusfrukter!:) Og allerede fra starten da jeg smurte meg inn kjente jeg på en måte at huden min «sugde» til seg fukt og næring!:) Noe som jeg satt skikkelig pris på var at den ikke tørka inn, men den ble litt sånn småfuktig og deilig hele tiden, så på den måten fikk huden min mest mulig pleie lengst mulig!:) Jeg satt nemmelig i en times tid med den i ansiktet mens jeg koste meg og så på tv!:) Da jeg vaska den av så «gled» den lett av som….ja silke! Så det var ikke noe kliss eller griseri for å få den av! Bare rent vann og en klut!:) Så lukka jeg porene med kaldt vann etterpå. huden min ble faktisk så myk at jeg bestemte meg for at jeg ikke trengte noe fuktighetskrem på hals og brystkasse! Huden min minner meg litt om kinnene til babyer, og silke:) Helt rart… trodde jeg hadde max myk hud fra før av, men der tok jeg nokk feil i gjen gitt! Og jeg som har blakket meg på dyre leireblandinger som jeg har brukt å kjøpt på spa klinikker (!?!) føler meg dum….

En ting er sikkert, at den leiremaska her utkonkurerer alle ansiktsmasker som jeg noen gang har prøvd!!!! Hadde jeg hatt nok penger hadde jeg hamstra inn flere kilo av denne nå som den er på tilbud! For denne her kommer jeg ALDRI til å slutte med!! LOVE IT!»

Les mer om produkten på Green Spirit!

Grønn & Skjønn
Med denne bloggen ønsker vi å inspirere til en økologisk livsstil. Det handler om å ta de gode valgene som gjør deg vakker både på innsiden og utsiden.

Neste Innlegg:
»
Forrige innlegg:
«

Del din tilbakemelding her!

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? *

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.