Bilde: KK

Vi synes det var en fantastisk seier at våre økologiske hudkremer kom på topplisten i den store testen til Grønn Hverdag.  Grønn Hverdag så på ingrediensene og om disse var miljøbelastende, allergifremkallende eller hormonforstyrrende. Dr. Kadirs ansiktskremer kom lett igjennom nåløyet, også når det gjaldt policyen om dyretesting. Det er nettopp disse kriteriene vi etterstreber, men vi er også svært opptatt av god kvalitet. For dette bør nemlig ikke gå på bekostning av trygge produkter. Ansiktskremene som fikk toppscore dufter mildt av fersken og har effektive ingredienser som gir fuktighet i dybden og bremser aldringstegn. Rainforest Moisturizing Cream og  Rainforest Nourishing Cream er samtidig helt fri for parabener, mineraloljer, syntetisk parfyme og farge, de er heller ikke testet på dyr. Produktene er i motsetning til mange andre økologiske produkter svært milde. Disse er hypoallergene!

Flere medier skriver om denne store testen. KK er en av dem, og skriver bl.a. «Sminken, såpen og kremene vi daglig bruker er ofte en rikholdig coctail av ulike stoffer. Og ikke alle disse er med på å gjøre deg vakrere. Faktisk blir du utsatt for 515 ulike kjemikalier hver dag.» Ja, hvis du riktignok bruker konvensjonelle produkter da. Hos oss har vi faktisk hatt det hel-økologisk på badet i flere år! Det er så herlig å vite at produktene man bruker er rene og trygge. Det gir ekte velvære det! Flott at media bidrar til å «vekke» sine lesere! Ja til flere slike artikler!

Grønn & Skjønn
Med denne bloggen ønsker vi å inspirere til en økologisk livsstil. Det handler om å ta de gode valgene som gjør deg vakker både på innsiden og utsiden.

Neste Innlegg:
»
Forrige innlegg:
«

Se hva andre skriver!

 1. Lotta sier:

  Spørsmål – hvorfor nevner du bare produkter som er i din web-shop? Weleda hade 2 produkter blandt de 4 som blev rekommendert. Dette går veldig ut over troverdigheten til din webside!!

 2. Grønn og Skjønn sier:

  Hei Lotta,

  Dette er en firmablogg hvor vi fronter våre produkter og vår lidenskap for en økologisk livsstil. Det er derfor naturlig at vi nevner våre egne produkter. Men vi skjuler jo heller ikke at der var flere som fikk høy score; vi både linker til testen og skriver at våre to produkter var BLANDT de seks som fikk toppkarakter.

  Grønn og Skjønn red.

 3. Solveig sier:

  Synes dere gjør en fantastisk jobb! Jeg leser bloggen deres hver dag, dere inspirerer. Stå på!

 4. Renate Aasen sier:

  Lotta:
  Det er jo ikke rart at de fronter sine egne produkter. Dette er jo en firmablogg, og synes ikke troverdigheten ødelegges i det hele tatt.
  Synes det var veldig flott at produktene scorte så bra:)

 5. Grønn og Skjønn sier:

  Solveig: Tusen takk for hyggelig tilbakemelding! Det varmer!

  Renate: Takk for det! Vi håper jo at vi er så ærlige og åpne som mulig når vi skriver denne bloggen. Fint at du støtter opp om dette :)

  Grønn og Skjønn red.

Del din tilbakemelding her!

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? *

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.