Bilde: Cosmopolitan

Vi har snappet opp en rekke omtaler av Dr. Kadirs økologiske hudpleieprodukter som vi ønsker å dele med dere! Green Spirits økologiske produkter får stadig gode tilbakemeldinger hos norske bloggere. Og her er noen sitater om Dr. Kadirs Exclusive Organic Care:

«Rainforest Two Phase Makeup Remover er faktisk den beste sminkefjerneren jeg har prøvd hittil!» skriver May Elin i sin blogg. Videre skriver hun: » Når jeg trodde at huden ikke kunne bli mykere, tok jeg GRUNDIG feil! Sminkefjerneren var tydeligvis bare begynnelsen på noe enda bedre! Den (Rainforest Clay Mask) luktet skikkelig friskt av sitrusfrukter! Og allerede fra starten da jeg smurte meg inn kjente jeg på en måte at huden min sugde til seg fukt og næring! (…) Huden min minner meg litt om kinnene til babyer, og silke. (…) Én ting er sikkert, at den leiremaska her utkonkurerer alle ansiktsmasker som jeg noen gang har prøvd!»

Anne skriver følgende i sin blogg: «Så da har jeg prøvd noe fra Dr. Kadir, og er strålende fornøyd. Først prøvde jeg Rainforest Clay Mask, den har blitt min favoritt! Den har en god rensende effekt samtidig som den fukter huden godt, og da jeg hadde skylt den av ble ansiktet mykt og glatt! Etter masken smurte jeg ansiktet inn med Rainforest Moisturizing Cream, og det ble enda mykere. (…) De er kjempedrøye i bruken, så disse kan jeg ha leenge.»

Hilde Christina skriver følgende om Dr. Kadirs Passion Fruit Body Cream Butter kokos i sin blogg: «For det første, denne lukter HERLIG. Jeg elsker lukten av kokos og denne lukter søt kokosnøtt, uten å være kvalmende. (…) Denne trekker utrolig raskt inn i huden, derfor passer den bra både til dag og kveldsbruk. (…) Selvom den trekker raskt inn gir den bra nok med fukt til min tørre hud, jeg har ikke merket noe til den velkjente stikkingen som dukker opp på hoftene mine, dersom en body lotion er for lite fuktgivende. (…) Heldigvis er den veldig drøy i bruk, du trenger lite for å få mye fukt. Karakter 5 av 5!»

May skriver dette om Rainforest Two Phase Makeup Remover i HC sin blogg: «Jeg vil trygt anbefale denne! Den holder virkelig hva den lover og funker som fjell – kommer til å sverge til denne framover!! *2 tomler opp*»

Kjenner du til produkter fra Dr. Kadir? Si din mening her!

Grønn & Skjønn
Med denne bloggen ønsker vi å inspirere til en økologisk livsstil. Det handler om å ta de gode valgene som gjør deg vakker både på innsiden og utsiden.

Neste Innlegg:
»
Forrige innlegg:
«

Del din tilbakemelding her!

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? *

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.