Green Spirit

En stor takk!

Håper dere følger med på de pingede innleggene fra lesernes blogger i høyre kolonne. Det er virkelig mye godt lesestoff som vi anbefaler å klikke dere inn på og lese. Ping-innleggene kommer ikke til syne på bloglovin, så det er lurt at dere titter innom bloggen vår i blant for å se i ping-kolonnen helt til høyre på hovedsiden i bloggen

Vi, eller rettere sagt jeg (Ingunn/Green Spirit) når desverre ikke å skrive om alle aktuelle temaer og da er det bra at dere lesere bidrar til å bevisstgjøre og inspirere innenfor temaet «økologisk livsstil». Takk til alle som har pinget – dere bidrar til å berike Grønn & Skjønn + leserne våre med masse positivt! Fortsett med det!

Ha en strålende søndag!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.