Give away!

torsdag 10. november, 2011 - 7 Kommentarer »
Les Mer: Arrangement, Green Spirit, Konkurranse

Vi ønsker å invitere dere til vår stand D 01-36 på Norges største salgs- og julemesse innen:

:: Hjem & Interiør
:: Hobby & Fritid
:: Mat & Drikke
:: Baby & Barn

I den anledning gir vi bort 2 billetter hver til tre heldige vinnere!
Veiledene pris på inngangsbillett er 120 kr per stk.

Hjem & Hobby går av stablen neste helg, altså 18. – 20. november, og det er på Norges Varemesse på Lillestrøm det skjer!

For å bli med i trekningen fortell oss hvorfor du vil besøke messen. Skriv i kommentarfeltet under.
Vinnerne blir trekt mandag morgen og siden publisert her i bloggen!

Tvi tvi!

Grønn & Skjønn
Med denne bloggen ønsker vi å inspirere til en økologisk livsstil. Det handler om å ta de gode valgene som gjør deg vakker både på innsiden og utsiden.

Neste Innlegg:
»
Forrige innlegg:
«

Se hva andre skriver!

 1. Torbjørg sier:

  Hei

  Vil gjerne besøke messen fordi jeg virkelig trenger noen tips til forandring i heimen. Vil i tilegg gjerne besøke standen deres!

 2. Helene sier:

  Hei!
  Jeg er har min andre eksamen for semesteret 17. november, og det hadde vært kjempedeilig å ta med meg mannen og barna på messe og gjøre unna litt juleshopping som et avbrekk før siste hjemmeeksamen skal leveres! Og kanskje finne noe fint som kan gjøre hjemmet juleklart når desember kommer?

 3. Ranveig Lie sier:

  Hei!
  Jeg er kjempefornøyd med produktene deres, har fått flere i gave, og håper dere har noen gode tilbud på deres stand til helgen. jeg kommer garantert! Spesielt liker jeg Terre d’Oc Milky Perfyme Cloud, kjempedeilig produkt. Ellers liker jeg alt som har med hjem og interiør å gjøre. Gleder meg til helgen :)

 4. Tonje sier:

  Jeg har veldig lyst til å besøke standen deres for å få veilledning om økologisk hudpleie. Jeg er også interessert i hva annet spennende dere har! :)

 5. Ann-Katrin sier:

  Jeg har kjempelyst til å vinne billetter! Jeg har enda ikke fått prøvd noen av produktene deres, så har veldig lyst til å besøke standen deres, for å få litt råd og tips. Jeg er også veldig interessert i hjem og hobbyprodukter.
  Så dette høres ut som en messe perfekt for meg! :)

 6. Maritza sier:

  Jeg er veldig nysgjerrig på produktene deres. Etter litt surfing kom jeg frem til nettsiden deres og alt ser så forlokkende ut. Etter å ha slitt med hudproblemer i lang tid, er jeg nå endelig helt bra igjen. Derfor søker jeg nå etter gode og parabenfrie produkter. Jeg ser nå at mange av de dyre seriene jeg har brukt inneholder mange av de verste stoffene. Trenger jeg å si at jeg er veldig opptatt av riktig hudpleie? Det hadde vært supert å besøke standen på messen :)

 7. Takk for deltakelsen, alle sammen! :)

Del din tilbakemelding her!

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? *

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.