Når man har voksen hud må man passe på flere ting når man sminker seg. Huden blir mer tørr og ujevn når den blir eldre og feil sminke kan fremheve rynker og linjer. Her skal jeg vise dere noen enkle grep for en frisk og naturlig makeup for voksne damer.

Først startet jeg med å påføre en nærende krem gom gir god pleie til voksen hud, noe Rainforest Nourishing Cream fra Dr. Kadir gjør.

Om man har tørr hud er det viktig at foundation også gir fukt til huden. Det som er så flott med Terre d’Oc sin pudderfoundation er at den både pleier og gir fukt til huden siden den inneholder sheasmør. På modellen har jeg påført et tynt lag Terre d’Oc Mineral Foundation beige tendre Atlas 901 på huden for best mulig resultat.

På øynene er det best å unngå å bruke sterke farger og harde streker. Harde linjer og store kontraster vil få øynene til å se både mindre og eldre ut. For mye skimmer bør man også unngå.

På modellen er det først lagt en brun kajal Terre d’Oc Eye Liner brun Désert 41 langs vippekanten, så legges en skygge over for å duse ut kajalstreken. Kajalen gir en effekt av at vippene blir fyldigere. Påfør den rosa skyggen Terre d’Oc Compact Eye Shadow rose Kelaa 402 på nesten hele øyelokket, fra øyekroken og utover. Legg den brune skyggen Terre d’Oc Compact Eye Shadow marron Teloue 405 i ytterkant opp til global og dus opp mot øyebenet med en ren pensel. Den brune skyggen legges også under øyet langs vippekanten. Pass på at overgangene softes ut slik at skyggen går ut i ingenting. Påfør maskara Terre d’Oc Mascara noir Bengale 32 oppe og nede, men husk at mye maskara på nedre vipper gjør at man ser eldre ut.

I kinnene legges rouge Terre d’Oc Blush coral Goto 821 for å få friske kinn. Gå over med pudderkosten for å duse overgangene. Til slutt legges en gloss eller leppestift. Modellen bruker Terre d’Oc Lipstick cerise Lixus 202.

Håper dere syntes dette innlegget var nyttig! Det er bare å tipse meg om andre makeuptemaer dere ønsker belyst!

 

Av: Makeupartist Tone Merethe Aleksandersen

Grønn & Skjønn
Med denne bloggen ønsker vi å inspirere til en økologisk livsstil. Det handler om å ta de gode valgene som gjør deg vakker både på innsiden og utsiden.

Neste Innlegg:
»
Forrige innlegg:
«

Se hva andre skriver!

  1. Ida sier:

    Jeg syns man får så fin glød av sminken til Terre d’Oc, kjempefint :-) Nå er det en del år til jeg kan ta i bruk tipsene selv, men jeg syns det er altfor mye fokus på dem som er fra slutten av tenårene og til midten av tyveårene, og ikke noe særlig stoff og tips til noen andre aldersgrupper. Forfriskende med et innlegg som dette!

  2. Eva Bjørg Antonsen sier:

    Veldig bra!

    Hilsen voksen dame =)

Del din tilbakemelding her!

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? *

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.