Hold av datoen – Health & Beauty 2012

onsdag 11. januar, 2012 - 4 Kommentarer »
Les Mer: Arrangement, Green Spirit, Konkurranse

Hold av datoen for årets mest begivenhetsrike helg!

Health & Beauty Scandinavia samler markedets ledende leverandører for å gi en oversikt over tjenester, nyheter og trender fra inn- og utland. Messen er en kombinert fag- og publikumsmesse hvor fredag 10. februar er lukket bransjedag, mens det på lørdag 11. februar og søndag 12. februar åpnes for publikum.

Det blir mange spennende stands, nylanseringer, workshops, konkurranser, show, underholdning og prisutdelinger. Parallelt med Health & Beauty arrangeres Fitnessmessen og Helsemessen. Dette blir en helg du ikke kan gå glipp av!

Green Spirit – økologisk velvære – finner dere på stand nr. B 05-07

Åpningstider

Fredag 10.02.2012: Bransjedag 10 – 18 (lukket for publikum)

Lørdag 11.02.2012: Bransjedag 10 – 18 (åpent for publikum)

Søndag 12.02.2012: Bransjedag 10 – 17 åpent for publikum)

Billettpris kr 200,-

Vi gir bort et begrenset antall gratisbilletter. For å være med i trekningen fortell hvorfor du vil besøke standen vår! (Bruk kommentarfeltet).

Sees vi?

Grønn & Skjønn
Med denne bloggen ønsker vi å inspirere til en økologisk livsstil. Det handler om å ta de gode valgene som gjør deg vakker både på innsiden og utsiden.

Neste Innlegg:
»
Forrige innlegg:
«

Se hva andre skriver!

 1. Linn Jeanette sier:

  Jeg kunne gjerne tenkt meg å reise bort til Østlandet og besøke standen deres.
  En grønn livsstil er noe jeg er tilhenger av og i tillegg til dette så er jeg utdannet hudpleier. Kunne godt tenkt meg å bli enda bedre kjent med deres produkter fordi jeg tenker litt på kanskje jobbe med dette etterhvert. Den store drømmen er å starte en økologisk salong. Jeg har 2 venninner som er hudpleiere som også hadde vært interessert. Vi har snakket litt sammen om å drive noe eget.

 2. Catharina sier:

  Jeg er stor tilhenger av Grønn og Skjønn, og har såvidt begynt å snuse litt på økologiske alternativer til mange av de produktene jeg bruker i dag. Dessverre har jeg ikke så mye kunnskap som jeg skulle ønske, og det å få besøke standen deres vil være en unik mulighet til å lære mer, både for min del og som jeg kan videreformidle til andre både via blogg og mellommenneskelig kommunikasjon.

 3. Kristine Norsted sier:

  Jeg vil gjerne besøke dere på deres stand :-) Jeg sliter med følsom hud som tåler svært lite av hva som finnes i «vanlige» hudpleieprodukter. Jeg skulle gjerne fått litt råd og tips på gode produkter fra dere :-)
  God messehelg!

 4. Ranveig Lie sier:

  Hei!
  Jeg elsker produktene deres, spesielt Terre d’Oc grenade milky perfyme cloud. Er snart tom for den og trenger en ny. Håper dere har fine tilbud på messen. Kjøpte flere ting av dere på messen i fjor høst, er kjempefornøyd. Ønsker meg veldig gjerne en ell to gratisbilletter.
  Vi ses på messen! :)

Del din tilbakemelding her!

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? *

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.