Plantene i naturen har sitt eget fantastiske immun- og økosystem. Noen har dessuten så kraftig virkning at de til og med brukes i medisin.

I tradisjonelle anti-age hudpleieprodukter brukes det kjemiske etterlignere av planters kraft eller til og med animalske stoffer. Det er kostnadsbesparende for produsentene.

Ved å velge hudpleie med plantenes ekte og fullstendige livskraft får man et balansert komponent. Og sammen med høyverdige og vegetabilske oljer og naturlige stabilisatorer kan vi få ekte virkningsfull anti-age hudpleie fra planteriket – helt uten kjemi. Det er mange eksempler på naturlige anti-age stoffer. Vi har f.eks hyaluronsyre, bøketreekstrakt, diverse fruktsyrer, polyfenoler fra bl.a epler og aminosyrer, som på hver sin måte og i hver sin sammensetning med andre råvarer kan utrette underverker for huden din – helt naturlig.

Slike aktive stoffer finner du både i hudpleieserien Exclusive Organic Care fra Dr. Kadir og den franske epleserien Pomarium. Klikk deg inn og les mer om produktene. Og les gjerne mer om aktive hudpleiende stoffer i disse relaterte sakene:

For å være sikret at produktene du bruker har anti-age stoffer som kommer fra planter og ikke fra etterlignende kjemi eller dyr (animalske stoffer kan kalles naturlig (!)), se etter økologisk sertifisert hudpleie!

Grønn & Skjønn
Med denne bloggen ønsker vi å inspirere til en økologisk livsstil. Det handler om å ta de gode valgene som gjør deg vakker både på innsiden og utsiden.

Neste Innlegg:
»
Forrige innlegg:
«

Se hva andre skriver!

  1. the princess sier:

    igjen noe off-topic, lurer på hva du synes om aloe vera?

Del din tilbakemelding her!

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? *

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.