Det er på tide å skrubbe bort død og gammel hud og la den nye og friske komme til syne. Sommeren er her og det er tid for lettere tøy og mer bar hud!

Den innovative og økologisk sertifiserte kroppsskrubben fra Dr. Kadir har både rengjørende og eksfolierende egenskaper ved hjelp av økologisk kokosolje og sukkerrør. Den fyldige skrubben masseres inn i huden over hele kroppen. Massen vil etter hvert varmes opp av kroppstemperaturen og bli til en deilig olje, samtidig som sukkerkornene jobber bort de døde hudcellene. Når skrubben skylles av vil det dannes et herlig skum og skrubbpartiklene vil forsvinne sammen med alle urenhetene. Den høye andelen av naturlige oljer forsikrer deg at resultatet blir en silkemyk og glatt hud. Med den oppfriskende duften av sitrongress, vil Passion Fruit Sugar Cane Body Scrub Soap gi deg en fantastisk start på sommeren.

Foretrekker du en mer kremet kroppsskrubb, ta en titt på Acorelle Body Scrub! Økologiske mandelkjerner og økologisk olivenkjernepulver virker eksfolierende og dyprensende. Døde hudceller fjernes og etterlater huden myk og renset. Skrubben virker også fuktighetgivende og nærende for tørr hud. Det sørger økologisk bivoks, bidronninggelé, arganolje og sheasmør for. Og har du sensitiv hud vil kamomilleblomstervann virke beroligende på huden din. Vil du møte sommeren med en herlig honningduftende kroppsskrubb, velg denne fra Acorelle.

Disse kroppsskrubbene og skrubber til ansiktet kan du lese mer om i Green Spirits nettbutikk!

Grønn & Skjønn
Med denne bloggen ønsker vi å inspirere til en økologisk livsstil. Det handler om å ta de gode valgene som gjør deg vakker både på innsiden og utsiden.

Neste Innlegg:
»
Forrige innlegg:
«

Se hva andre skriver!

 1. the princess sier:

  kan en ta økologisk kamillete rett på huden?

  • Grønn & Skjønn sier:

   Hei igjen, the princess!

   Kamillete direkte på hud er helt greit, men husk at teen/teposen ikke kan være for varm. La den heller kjøle seg ned før bruk!

 2. the princess sier:

  takk for svar:)

Del din tilbakemelding her!

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? *

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.