Sommeren er rett rundt hjørnet og den bringer ikke bare sol med seg, men også sommertilbud i Green Spirits nettbutikk! Tilbudet byr på alle slags varer – alt fra liplinere fra Terre d’Oc til Acorelles nydelige parfymer. Her er tre av mine favoritter til sommervær:

Acorelle Gavesett White Orchid er et gavesett som inneholder både en White Orchid-parfyme og en kroppsmelk i samme duft. Jeg må innrømme at det var vanskelig å velge mellom White Orchid og Amber Vanilla-gavesettet (som også er på tilbud!), men White Orchid-parfymen er moden, mild og velduftende og passer perfekt til varmere vær. Smør også armer og bein med delikat kroppsmelk for å få myk og strålende hud du kan vise frem i sommerklærne. Hva passer vel bedre om sommeren enn duften av søte blomster?
FØR 395,-
NÅ 277,-
DU SPARER 117,-

Terre d’Oc Pomegranate Radiant Complexion Enhancer 50ml er den ultimate ansiktskremen for deg som er mye ute i sommervær. På sommeren kan det føles litt klamt og ubehagelig å gå med tunge sminkeprodukter; da passer denne pigmenterte ansiktskremen perfekt. Den jevner ut hudtonen og gir en naturlig og sunn utstråling, og du kan til gjengjeld unngå tunge dekkprodukter. Et annet pluss er at den passer alle hudtoner, så du trenger ikke å være bekymret for om den gir feil farge til din hud
FØR 249,-
NÅ 174,-
DU SPARER 75,-

Less is More Herbal Tonic 150ml er pefekt for deg som sliter med fett hår om sommeren, eller som har eksem og andre hodebunnsproblemer som blusser opp rundt sommertider (flass, kløe, irritert hodebunn). Denne hårtoneren gjør akkurat det som står i produktbeskrivelsen i Green Spirits nettbutikk: Den renser, frisker opp og lindrer hodebunn. Den passer heldigvis til alle hårtyper, så her er det bare å slå til!
FØR 250,-
NÅ 175,-
DU SPARER 75,-

Flere produkter fra tomtomBABY, tomtomMAMA, Pomarium, Dr.Kadir, Less is More og hud-, hår- og sminkeprodukter fra alle Terre d’Ocs serier finner du på tilbud hos Green Spirit!

Hva er din favoritt?

 

Skrevet av Mays Dakhil

Grønn & Skjønn
Med denne bloggen ønsker vi å inspirere til en økologisk livsstil. Det handler om å ta de gode valgene som gjør deg vakker både på innsiden og utsiden.

Neste Innlegg:
»
Forrige innlegg:
«

Del din tilbakemelding her!

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? *

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.