Gjør huden høstklar

tirsdag 11. september, 2012 - Ingen Kommentarer »
Les Mer: Allergi, Dr. Kadir Exclusive Organic Care, Hudpleie, Kroppspleie, Terre d'Oc, Velvære, Vinter

Når høsten kommer forandres garderoben vår – det burde hudpleierutinene våre også gjøre. Slik forbereder du huden din til vinterkulden og beskytter den mot kaldere høstvær!

1. Velg en fetere (tjukkere) fuktighetskrem til ansikt
Jo tykkere fuktighetskremen din er, desto mer beskyttelse gir den. Dette er så klart ikke sant i alle tilfeller, men i dette tilfellet er det svært fordelaktig å bytte ut en tynn fuktighetskrem med en tykkere.

Se etter fuktighetskremer som er på glass og krukker istedenfor fuktighetskremer på tuber. Sannsynligheten for at de på glass og krukker er tykkere, er stor. Se etter produkter som f.eks Dr. Kadir Rainforest Balm eller Dr. Kadir Rainforest Nourishing Cream.

Bruk også lag-på-lag-metoden flittig. Berik dagkremen din med en nærende elixir eller ren økologisk arganolje. Dessuten vil et serum med hyaluronsyre være svært fordelaktig når høsten kommer snikende, ettersom hyaluronsyre er en naturlig del av hudens fuktighetssystem. Et slikt serum med hyaluronsyre er Dr. Kadir Rainforest Serum.

2. Ikke dropp solkremen!
Dette har vi tidligere skrevet et innlegg om. Det kan du lese her.

3. Gjør fuktighetskremen mer effektiv
Når de kaldere månedene nærmer seg, har vi en tendens til å drikke mindre vann og ta lenger og varmere bad, enn på sommertider. Dette fører til tørr og kløende hud som trenger mye fuktighet for å bli bra igjen. For å få bukt med problemet er det lurt å bruke en dusjsåpe med fuktighetsgivende og lindrende egenskaper, for eksempel Terre d’Oc Coconut Shower Gel eller Terre d’Oc Shea Shower Gel. Med en gang du har kommet ut av dusjen og mens huden fortsatt er fuktig, smør huden med en tykk fuktighetskrem eller body butter. Det perfekte produkt for denne oppgaven er Terre d’Oc Argan Nourishing Body Butter eller Terre d’Oc Coconut Nourishing Body Butter.Dr. Kadir Passion Fruit Body Cream Butter i kokos- eller roseduft gjør også jobben utmerket. Her er det smak og behag!

Ikke glem å drikk 8 glass vann om dagen!

4. Pass opp for ubehagelige hudreaksjoner
De aller fleste hudsykdommer som for eksempel eksem, psoriasis, rosacea, flass og akne forverrer seg rundt årstidsskiftene. Dette er det ikke mye du kan gjøre med annet enn å akseptere at huden din nok kommer til å bli litt verre rundt denne tiden. Men noe du kan se opp for, som faktisk forverrer problemet, er stress.

Stress som kan forekomme av lange dager på jobb eller skole, sykdom som influensa eller for mye å gjøre, forverrer disse hudlidelsene. Det er kanskje ikke alltid like lett å komme unna disse tingene her, men ved å roe seg tilstrekkelig ned på kveldene og/eller å trene i løpet av uka. Møt ei venninne for en kopp te eller kaffe, snakk litt og ta ting med ro for å avstresse litt i mens det stormer som fullt.

Hjelper ikke dette, er det lurt å ta en tur til legen hvis plagene er tilstrekkelige.

5. Skrubb bort døde hudceller!
Tørr hud og pigmentflekker sammen utgjør nesten uunngåelig grå og kjedelig hud. Løsningen er enkel: Eksfolier! Dette er så utrolig viktig uansett årstid, men kanskje mest når det er kaldt ute. Dette har vi også skrevet et innlegg om før som du kan lese her.

6. Ikke glem leppene
Leppene er kanskje det stedet på kroppen som blir hardest rammet hos de fleste når kulda setter inn. Tørre, sprukkede og såre lepper er utrolig vanlig når været forandrer seg og det beste tipset du kan få for å unngå eller lindre dette problemet er å smøre leppene.

Er du en typisk leppepomade-bruker er Terre d’Oc Coconut Lip Care Balm et perfekt produkt for deg; den er liten, lett å ha med seg rundt og gir et godt, jevnt og langtvarende resultat med god beskyttelse for leppene.

Trenger du dog det lille ekstra burde du absolutt gå for Terre d’Oc Shea Pure Shea Butter; rent sheasmør som du smører rett på leppene dine (og andre steder du trenger det, for så vidt) når du merker at kulda begynner å herje med kroppen. Dette er et allround-produkt som du kan bruke til mer enn bare ett formål og det passer for kvinner og menn, og til både store og små.

7. Gå på kvisejakt
Kanskje litt rar terminologi, men utrolig mange mennesker får kviseutbrudd når været forandrer seg fra varmt til kaldt og da er det lurt å ha en god ansiktsrens på lager. Dr. Kadir Rainforest Liquid Soap fjerner bakterier som befinner seg på huden og renser porene.

Pass på at du ikke vasker huden for mye ettersom dette kommer til å tørke ut huden og føre til flere kviser. Husk også på å ikke pelle, sprekk eller lek med kvisene. Dette kan føre til arrdannelse, infeksjon eller mørke flekker på huden som kan ta flere måneder å forsvinne fra huden.

Alle produktene som er nevnt i tråden får du kjøpt i nettbutikken til Green Spirit.
Ikke glem at du nå får 3 for 2 på all Terre d’Oc hudpleie! Bestiller du i tillegg for over 990,- får du med en gratis lipgloss til verdi av 149,-.

Lykke til!

Skrevet av Mays Dakhil

Grønn & Skjønn
Med denne bloggen ønsker vi å inspirere til en økologisk livsstil. Det handler om å ta de gode valgene som gjør deg vakker både på innsiden og utsiden.

Neste Innlegg:
»
Forrige innlegg:
«

Del din tilbakemelding her!

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? *

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.