Konkurranse, julegaver til deg og grønn babynyhet fra Acorelle!

torsdag 1. november, 2012 - Ingen Kommentarer »
Les Mer: Green Spirit, Konkurranse, Nyhet, Tilbud

Vi er alt i novembermåned og Green Spirit har mye spennende på gang!

Først og fremst gir Green Spirit bort julegaver for tusenvis av kroner – til sine kunder! For hver 500kr du handler for i nettbutikken, legger de ved en julegave i forsendelsen. Eneste du må huske på er å skrive «julegave» i meldingsfeltet når du kommer til kassen. Denne dealen må du bare dele med dine venner, eller hva? Klikk her for å komme til nettbutikken til Green Spirit!

Ikke nok med det, så lanserer Green Spirit en helt ny økologisk pleieserie til baby. Det er kosmetikkprodusenten Acorelle som står for denne og tilbyr fire herlige og praktiske produkter; Massasjeolje/Babyolje, Rensevann, Vaskegel og en Balm som lindrer irriterte babygommer. Alle produktene er sertifisert økologisk av Ecocert og Cosmebio. Nå får du -10% rabatt som introduksjonstilbud. Sjekk ut produktene her!

Til slutt kan vi tipse om konkurransen hvor du kan vinne en stor gavepakke med økologiske produkter fra Green Spirit. Det er bare å bli med, for hvem vil vel ikke gå glipp av denne sjansen? Klikk her for å komme til konkurransesiden!

 

Ellers ønsker vi alle en rikitg god novembermåned!

Grønn & Skjønn
Med denne bloggen ønsker vi å inspirere til en økologisk livsstil. Det handler om å ta de gode valgene som gjør deg vakker både på innsiden og utsiden.

Neste Innlegg:
»
Forrige innlegg:
«

Del din tilbakemelding her!

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? *

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.