Vinneren er trekt: Hva er deres favoritter? Del og vinn!

søndag 6. januar, 2013 - 15 Kommentarer »
Les Mer: Green Spirit, Konkurranse

Da har vi trekt den heldige vinneren av gavekortet på 500kr! Takk til alle som delte sine Green Spirit-favoritter. Det er Mai som var den heldige og får velge seg produkter for 500kr i Green Spirit sitt økologiske parfymeri! Gratulerer til deg!

Vi ønsker å høre fra dere om hva som er deres produktfavoritter fra Green Spirit. Hvilke produkter har du forelsket deg i? Hvilke kan du ikke leve uten? Og hvilke er dine siste oppdagelser?

Legg igjen en kommentar med dine produktfavoritter nedenfor, og bli med i trekningen av et gavekort på 500kr fra Green Spirit! Trekning lørdag 5. januar 2013.

Lykke til!

Grønn & Skjønn
Med denne bloggen ønsker vi å inspirere til en økologisk livsstil. Det handler om å ta de gode valgene som gjør deg vakker både på innsiden og utsiden.

Neste Innlegg:
»
Forrige innlegg:
«

Se hva andre skriver!

 1. Linn sier:

  Jeg klarer meg ikke uten Acorelle Orchidée blanche parfymen. Den lukter himmelsk. Den rene, milde og søte duften klarer jeg aldri å bli lei av.
  Deres BB cream bruker jeg hver dag og jeg er super fornøyd. Føler meg så glødene og fin. Det er et fantastisk trylleprodukt som påføres raskt hver morgen. Alle burde investere i dette.
  Jeg har også forelsket meg i ghassoul masken deres som blandes med arganolje. Føler meg som
  en filmstjerne hver gang jeg har brukt den. Jeg har brukt den i både hår, ansikt og på kropp. Huden er babymyk, ren og strålende etterpå.
  Nå er jeg over gjennomsnittet opptatt av helse og velvære. Og jeg liker å prøve ut de forskjellige produktene deres. Jeg kombinerer dette med en sunn livsstil og må si at jeg er veldig fornøyd med resultatet:-) Det å vite at det jeg smører på meg er rent, naturlig, pleiende og lukter himmelsk gir en fantastisk følelse alle burde oppleve.

 2. the princess sier:

  Elsker terre d’oc sin grenade dagkrem med farge som er nr 3 på bildet. denne har jeg omtrent brukt hver dag i hele høst! vil ikke gå i solarium, og vil likevel ha litt farge. Men er opptatt av at det skal se naturlig og usminket ut, ihvertfall på huden. Med denne kremen blir det alltid et naturlig og gyldent resultat! skulle gjerne ha prøvd ut mer av denne serien.

  Er også opptatt av å beskytte huden. bruker som oftest solkrem på vanlige dager, selv om det ikke skulle være så mye sol også. Solkremen dere har i nettbutikken synes jeg at jeg ble litt vel hvit av i ansiktet, men på kroppen gikk det greit. Likevel er det ikke så rart at man må bli litt hvit av den på grunn av det fysiske filteret, og vil mye heller ha fysisk filter enn det kjemiske som kan skade koraller og livet i vann!

  Har også brukt mye av kokosserien til terre d’oc. både dagkremen og nattkremet har hjulpet på huden min! Dagkremen er litt ny for meg, men nattkremen har jeg brukt en stund og har merket en forskjell. er så glad for å ha funnet en økologisk sertifisert krem som passer til min hudtype :)

  Noe annet som jeg ikke klarer meg uten er pomarium cleansing gel som lukter eple! denne kjøper jeg på nytt med en gang jeg går tom. har ikke funnet en bedre og mildere enn denne noe annet sted. Har anbefalt den videre og søsteren min brukte den jeg hadde i skapet så mye at jeg tilslutt bare måtte gi den til henne :)

 3. Tina T sier:

  Tomtombaby Bleiekrem er fantastisk! etter vi prøvde den på tvillingene våre, er det bare den vi vil bruke. supert at den også kommer i mini-størrelse, slik at man kan ha en i stellebagen også.

  Terre dOc Organic BB Cream er min absolutte foundation-favoritt. Man føler seg ikke sminket i det hele tatt, og resultatet blir naturlig og vakkert. Fargen 951 er en allround-favoritt.

 4. Ida sier:

  Min absolutte favoritt er maskaraen fra Terre d’Oc. Det viktigste for meg er at den er naturlig, men det er så klart en stor bonus at det er den beste maskaraen jeg har prøvd – naturlig eller ikke.

  Jeg er også veldig glad i min nye body lotion med kokos, også fra Terre d’Oc. Den gir huden masse fukt, lukter himmelsk og trekker fort inn. Skulle ønske den kom i større beholdere, det kommer til å gå med mye av denne… Jeg fikk med hårkur fra samme serie da jeg betilte fuktighetskremen (tusen takk!), og den gjorde underverker. Håret ble kjempemykt, kommer til å bestille ny når jeg går tom.

  Mine favoritter nummer fire og fem er volumsjampo med mynte og leave-in balsam med lavendel fra Less Is More. Håret blir rent, mykt og glansfullt når jeg bruker disse to sammen. Balsamen er dessuten veldig drøy.

 5. Anna Jenssen sier:

  Dr. Kadir Rainforest Liquid Soap 250ml
  Denne passer for hele familien, og for alle som eventuelt måtte ta turen innom. Og den er økologisk!
  Hilsen Anna Jenssen, anna,pinki@gmail.com

 6. Ida Lind sier:

  Dr. Kadir produkter!!
  Jeg kjøpte de etter å ha blitt tipset om de i en tidligere konkurranse dere hadde faktisk. Og jeg er helt frelst!
  De er skikkelig gode, og de lukter fantastisk!

  Ida Lind
  urettferdig(ætt)live.com

 7. Kaya sier:

  Favoritten er vel den flytende foundationen Terre dOc Hot Spring Flower Anti-pollution Foundation. Jeg har bare testet prøven, men konsistensen og at den er så jevn og god å smøre ut teller veldig. Jeg må nok kjøpe denne selv om den var litt for mørk. Jeg tror jeg må prøve å blande den med en annen økologisk lys krem eller BB-kremen, som jeg ser noen andre skryter av.

  En annen favoritt er Terre dOc lebestift bois de Rose 207. Den er myk og deilig å smøre ut, og holder seg myk og deilig hele tiden. (Ikke som andre lebestifter som kan være harde å smøre ut, og som stivner litt på leppene.) Jeg har lett lenge etter økologiske myke og gode leppestifter, og denne så langt best. Flott diskret rosafarge, men den heller bittelitt mot orange.

  Ellers er Terre dOc Coconut dagkrem veldig god. Og for ikke å glemme den skjønne og litt mystiske duften Acorelle Amber Vanilla.

 8. Guri Marie Kristoffersen sier:

  Hei på dere!
  Jeg må innrømme at jeg aldri har prøvd deres produkter,
  da jeg i veldig lang tid nå har forelsket meg i Cliniques sine produkter.
  Jeg har nemlig en del pigmentflekker etter altfor mye sol i barndom og ungdom da det ikke fantes noe som het solkrem. Men jeg ønsker veldig å forsøke deres produkter, så jeg håper jeg får sjansen her, selv om jeg ikke reklamerer for dere. Synes det er dumt å skrive at jeg liker ditt og datt fra dere hvis det ikke er sant. Håper jeg kan få være med i trekningen slik at også jeg kan forelske meg i deres kremer og lukter!! Vennlig hilsen Guri Marie i Oslo.

  gurimariekr@gmail.com

 9. Martine Brunsell sier:

  Jeg elsker Acorelle Orchidée blanche parfymen. Den lukter fantastisk. Den rene og søte duften blir jeg aldri lei av.
  Deres BB cream brukes også hver dag og jeg er kjempefornøyd. Føler meg fin og den gir en fin glød . . Alle burde investere i dette.
  Jeg har også forelsket meg i ghassoul masken deres som blandes med arganolje.

 10. Janne Kari Viken sier:

  Har dessvere ikke fått prøvd noen av deres produkter enno, men hørt å lest masse positivt om flere av produktene så er mye eg kunne tenkt meg å fått prøvd! :)

  mine favoritter er :
  -Acorelle Oriental Wax for ansikt 15ml (lei av å måtte fikse øyebrynene hele tiden med trimmer.. denne høres nesten for god ut til å vere sann! :)

  -Acorelle Oriental Wax for kropp 300g (hvem vil ikke ha silkemyke legger om våren/sommeren! 😀 eg foretrekker å vokse leggene fremfor å barbere de så har veldig lyst til å prøve denne :)

  -Acorelle Royal Wax 100g (kanskje dette kan få meg til å tørre å vokse meg under armene å i bikinilinjen.. litt lei av å stadig måtte barbere meg under armene…)

  – LESS IS MORE CAJEPUT PURE BALANCE SHAMPOO 30ml +
  LESS IS MORE MALLOWSMOOTH CONDITIONER 30ml( sliter med akkurat det problemmet disse produktene skal vere gode for, litt usikker på om det går an å blande disse to produktene men, helst mallowsmooth i både balsam og shampoo da)

  Terre dOc Compact Eye Shadow marron Teloue 405(mørk brun)
  Disse øyenskyggene virke veldig gode, sliter med litt sensitive øyne så tror denne kunne vert noe for meg. Utrolig flott farge og :)
  Så dette er da mine ønsker/favoritter! krysser fingrene å håper masse! :) <3

  jannebabzen@hotmail.com

 11. ikke prøvd noen av produktene deres, men dette er de som frister:
  Acorelle Body Scrub
  Alphanova Sun
  LESS IS MORE TANGERINE CURL BALM

 12. Harriet Karlsen sier:

  Ghassoulmasken er et regelrett funn,
  jeg falt hardt og heftig fra første sekund,
  silkemyk hud med en duft helt unik,
  helt perfekt , brukbar pris, og næringsrik!

 13. Therese sier:

  tomtomBABY Bleiekrem er absolutt favoritt her.
  Min sønn har hatt masse sure bleier i perioder og etter å ha prøvd masse forskjellige produkter kjøpte min mormor denne til oss og den var helt super.
  Den er drøy i bruk også så varer lenge 😉
  Takk for bra produkter.

 14. Mai sier:

  Jeg er fullstendig forelsket i de produktene jeg har prøvd fra Less is More; Linden Gloss shampoo og conditioner, Flower Whip stylingkrem og Chitin fønspray. Jeg har brukt masse ulike økologiske merker, og har reagert på shampooene, men Linden Gloss er den første jeg ikke har reagert på med tørr, kriblende hodebunn. Jeg har skrevet omtale av Flower Whip på bloggen, og flere kommer nok etterhvert.

 15. Ann Hege Kristiansen sier:

  Jeg er veldig glad i Mascobadogel`en fra Less is more.
  Har ganske tykt og tungt hår, men klarer likevel å rufse det lett til. Jeg får ikke den samme tunge følelsen som når jeg bruker andre stylingprodukter. Og dagen etterpå kjennes håret renere ut, enn om jeg hadde tatt i en annen gel. Dessuten lukter den godt.
  Jeg er veldig allergisk mot hårprodukter, og hadde nesten gitt opp, da jeg endelig oppdaget Less is more produktene. Jeg har prøvd 6 produkter i serien og tåler 5 av disse:) hurra:)

  Terre dOc mineral foundation er også topp.
  Dekker godt, men man ser likevel naturlig sminket ut.
  Jeg gleder meg til å prøve flere produkter i denne serien.

  Acorelle eau de parfum white orcid er også en favoritt. Behagelig duft. Jeg synes parfymene fra Acorelle er lett og frisk, og «stikker» ikke i nesen, som en del andre parfymer gjør.

  Gleder meg til å handle mer fra Green spirit i 2013. Og er så glad for at jeg har funnet produkter som er godt for både meg og naturen rundt meg. Og ikke minst, noe som min ømfindtlige hud tåler:)

Del din tilbakemelding her!

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? *

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.