Sluttsalget fortsetter hos GreenSpirit.no!

fredag 29. mars, 2013 - Ingen Kommentarer »
Les Mer: Green Spirit, Tilbud

Sluttsalget fortsetter hos GreenSpirit.no

Imens dere tilbringer påsken i høyfjellet, i byen, i varmere strøk eller hjemme, intensiverer vi sluttsalget med en mengde skjønne nye produkter i salgskurven! Nå finner dere en rekke herlige arganprodukter fra terre d’Oc til reduserte priser. Av annet grønt kan vi nevne Dr. Kadirs nydelige kroppspleieprodukter, tomtomBABY & tomtomMAMA sine miniprodukter og to nydelige parfymer fra Acorelle. Sjekk ut det store sluttsalget her!

Glem heller ikke kampanjene på Pomariums hudpleiepakker, Acorelles deo-tilbud og baby-tilbud, og at alle som handler over 1000kr får en GRATIS massasje olje med i pakken. Skroll nedover på denne siden for full oversikt!

God påske alle sammen!

Grønn & Skjønn
Med denne bloggen ønsker vi å inspirere til en økologisk livsstil. Det handler om å ta de gode valgene som gjør deg vakker både på innsiden og utsiden.

Neste Innlegg:
»
Forrige innlegg:
«

Del din tilbakemelding her!

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? *

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.