Norgeslansering: Acorelle Youth Protector

lørdag 13. april, 2013 - 4 Kommentarer »
Les Mer: Acorelle, Anti-age, Green Spirit, Hudpleie, Nyhet, Økologisk, Produktomtaler, Tilbud

Acorelle fortsetter sin innovative retning med ekspertformler hvor kombinasjon av resultater og hudvennlighet er det viktigste.

I samarbeid med frankrikes ledende forskningslaboratorium for økologiske aktiver har Acorelle skapt den eksklusive Api OleoActif (AOA) formelen. Denne formelen har en ekstraordinær anti-age effekt på grunn av sitt høye nivå av antioksidanter. Den bekjemper dannelsen av frie radikaler som er årsaken til de første aldringstegn.

ACORELLE YOUTH PROTECTOR

Acorelle Youth Protector er resultatet av to års innovasjon og er den første komplette hudpleieserien basert på apiterapi*. Her benyttes utelukkende naturlige ingredienser og absolutt ingen syntetiske. Alle produktene er sertifisert økologisk av franske Ecocert.

Med kombinasjonen av bipollen og propolis, samt en unik utvinningsprosedyre, gis en ekstraordinær antioksidanteffekt, med en dokumentert økning på hele 35 %. Denne 100 % naturlige hudpleien tilfører fuktighet og næring, og sørger for 24 % reduksjon i celleoksidasjonen noe som er bevist i in vitro tester.

*Apiterapi er medisinsk bruk av honningprodukter. Dette kan inkludere bruk av bl.a. honning, pollen, propolis og bidronninggele.

Lansering Youth Protector

Hva er AOA Apiterapi?

 • Api (honningprodukter): Den naturlige synergien mellom bipollen og propolis -> Antioksidanteffekt økes med 35%. (50 ganger mer antioksidanter enn i druer)
 • Oléo (oljer): En unik, patentert og naturlig utvinningsprosedyre som gir et svært høyt utbytte, med oliven- og solsikkeolje som base -> 100% økologisk og naturlig aktiv ingrediens.
 • Aktiv Ingrediens (ingredienser som motvirker aldring): Ultrakonsentrasjon av naturlige antioksidanter fra polyfenol -> Eksepsjonelt kraftig mot frie radikaler (-24% celleoksidasjon). Testet for dypere, mer langvarig og en imponerende anti-age effekt.
 • AOA nøytraliserer frie radikaler, forebygger nedbrytning av hudcellene -> Huden er reparert og beskyttet mot ytre påkjenninger (UVA, alkohol, forurensing etc.)

Andre aktive ingredienser i Youth Protector:

 • Fruktsyrer: Styrker fornyelsen av hudcellene -> Huden blir myk, jevn og får en strålende glød.
 • Arganproteiner: Gir en umiddelbar og langvarig oppstrammende effekt -> Huden er jevn og oppfrisket.
 • Peptider: Booster collagen- og elastinsyntesen, samt glycosaminoglycaner -> Huden er fast og elastisiteten er forbedret.

Først ut i Acorelles nye Youth Protector økologiske hudpleieserie er serum, dagkrem og nattkrem – som nå kan kjøpes til introduksjonspris! Produktene kan dere lese mer om her!

Grønn & Skjønn
Med denne bloggen ønsker vi å inspirere til en økologisk livsstil. Det handler om å ta de gode valgene som gjør deg vakker både på innsiden og utsiden.

Neste Innlegg:
»
Forrige innlegg:
«

Se hva andre skriver!

 1. the princess sier:

  men for hvem passer disse produktene for?:)

  • Dagkremen og nattkremen passer til normal til tørr hud, mens serumet passer alle hudtyper. Aldersmessig er disse produktene ideelle fra rundt 25 år opp til 40. Passer også sensitiv hud!

 2. Kaya sier:

  Jeg savner kremer for normal til fet hud, eller kombinasjonshud. Hud som ikke trenger fett, men fuktighet. Og gjerne med anti aging effekt hvis det er mulig i en og samme krem. Hvilke vil dere anbefale?

  Eller er det slik at alle anti aging kremer er fete? (og blir sittende utenpå huden med glinsende konsistens?)

  • Hei Kaya! Takk for henvendelsen.

   Faktisk så er dette et produkt som vil bli det neste i Acorelles Youth Protector serie. Acorelle vil altså komme med en lettere krem, fluid, tilpasset normal til fet hud, og kombinasjonshud. Produktet kommer i løpet av sommeren.

   Når det er sagt så stemmer det ikke at alle anti age kremer er fete. Både denne dagkremen fra Acorelle og Moisturizing Cream fra Dr. Kadir har masse fukt i seg, og etterlater ikke huden fet og glinsende. Kremene er derimot lette og trekker fint inn. Du kan også se nærmere på Pomariums ansiktskrem som har en kraftig anti age blanding i en krem som er ultralett. Anbefaler at du tar en titt på disse kremene. :-)

Del din tilbakemelding her!

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? *

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.