Vinneren av påskekonkurransen

tirsdag 2. april, 2013 - 4 Kommentarer »
Les Mer: Green Spirit, Konkurranse

Vinneren er trekt!

Påsken er over, og det er også den store påskekonkurransen vår!

Dere fortalte oss hvilket produkt som var deres favoritt i nettbutikken Green Spirit. Produktene som stakk seg fram var terre d’Oc BB Cream, Mineral Foundation, Mascara og Pure Argan Oil, Dr. Kadir Rainforest Nourishing Cream, Less is More Proteinspray og Lavender Smooth Balm. Takk så mye for deltakelsen alle sammen!

Den heldige vinneren er Ida, som får velge seg produkter for 500kr hos Green Spirit! Gratulerer så mye til deg!

Grønn & Skjønn
Med denne bloggen ønsker vi å inspirere til en økologisk livsstil. Det handler om å ta de gode valgene som gjør deg vakker både på innsiden og utsiden.

Neste Innlegg:
»
Forrige innlegg:
«

Se hva andre skriver!

 1. Edyta sier:

  Gratulrerer til Ida! :)

 2. Ida sier:

  Jippi, tusen takk :-)

 3. Ida sier:

  Fikk pakken i dag, hurra :-) Øyenskyggen Marron Telouet 405 er superfin til blå øyne.

  På kortet fra terre d’Oc som lå i pakken er det bilde bilder av duftlys og te – er det noe de har i sortimentet sitt? Det frister veldig med økologiske duftlys (finner bare lys som enten er av stearin eller som har kunstig parfyme).

  • Så fint at du likte øyenskyggen, Ida! :-)

   Det stemmer at terre d’Oc har te og duftlys, men de er ikke økologisk sertifisert så langt jeg vet. Kjenner ikke så godt til den delen av deres sortiment. Men det er et annet norskt firma som fører disse produktene her til lands.

   I den nye sheaserien til terre d’Oc finnes det et massasjelys som er 100% naturlig og økologisk sertifisert. Oljen som smelter kan brukes til massasje, eller man kan bare brenne lyset for en ren og velgjørende duft uten stearin og kunstig parfyme!

Del din tilbakemelding her!

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? *

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.