Med den deilige sommervarmen, kommer tiden for lettere tøy. Da er det på tide å gjøre seg sommerklar!
.

sommerklar

Føttene
Først og fremst trenger føttene ekstra oppmerksomhet. De har stort sett blitt gjemt bort i tykke sokker hele vinteren igjennom. Nå er det på tide å gi de nytt liv! Ta et fotbad etterfulgt av en omgang med fotfil. Fotbadet løser opp gammel hud og fotfilen fjerner. Klipp neglene. Til slutt smør inn føttene med en god økologisk krem. Spander gjerne en frisk neglelakk til tærne. Vips er føttene klare for å møte omverdenen.
Produkttips: tomtomMAMA Fot  & beingel

Leggene
Du har kanskje ikke vært så nøye med å fjerne hår på leggene i løpet av vinteren, men nå er det på tide å få en rutine på det! Her er det opp til deg selv hva du foretrekker. Barbering med høvel eller hårfjerningsvoks. Hårfjerningskrem er ikke å anbefale, tenk bare så mye kjemikalier som må til for at hårene faller av. Plei huden pent og smør inn en god lotion etterpå.
Produkttips: Acorelle Hair Removal Strips, Acorelle Hair Regrowth Minimizer for kropp

Rumpe og lår
Dette er kroppsdelen for cellulitter eller såkalt appelsinhud. Ikke fortvil, nærsagt alle har det, men omfanget varierer. Når du dusjer, vær flink og bruk skrubbehanske. Masser området med sirkulære bevegelser slik at sirkulasjonen settes i gang. Bruk også god tid på dette området når du smører deg inn med en god kroppsolje. Gå jevnlige turer og ta enkle oppstrammingsøvelser.
Produkttips: Acorelle Body Scrub, Acorelle Firming Oil

Skuldre, bryst, mage og rygg
Skrubb huden jevnlig med skrubbehanske, gjerne en til to ganger i uken. Dette fjerner døde hudceller og lar ny frisk hud komme frem. Behandle huden på brystet ekstra skånsomt. Bruk en god bodybutter eller kroppsolje som gir næring og fukt.
Produkttips: Acorelle Body Scrub, Acorelle Firming Oil, Pomarium Light Skin Caring Oil

Armhuler
Fjern hårvekst med barberhøvel eller voks tilpasset dette sensitive området. Plei området skånsomt og bruk alltid økologisk deodorant.
Produkttips: Acorelle Royal Wax, Acorelle Fresh Care Deodorant

Ansikt
Peel ansiktshuden en til to ganger i uken, bruk en skånsom skrubb. Vær nøye med at huden først er renset med et renseprodukt. Til slutt påfør serum og ansiktskrem. Økologisk lipgloss og litt solpudder gjør susen.
Produkttips: Pomarium Multisensorial Cleansing Gel, Pomarium Regenerating Gourmet Exfoliating Scrub, Terre d’Oc Oriental Fig Radiant Serum, Terre d’Oc Oriental Fig Anti-ageing Face Cream, Terre d’Oc Lipgloss Rose Ubud 302, Terre d’Oc Teracotta Bronzing Powder

Håret
Gi håret en skikkelig oljekur, gjerne natten over. Påfør en god pleieolje i hele håret og i hodebunnen, og la virke så lenge du kan innpakket i en plasthette og/eller et varmt håndkle. Vask deretter håret med en god økologisk shampoo tilpasset din hårtype. Klapp håret tørt med et håndkle. Gjenta denne prosedyren jevnlig i sommer for et flott og glansfullt hår.
Produkttips: Terre d’Oc Argan Pure Argan Oil, LESS IS MORE Hårpleie

Til slutt: Husk alltid å bruke økologisk solkrem! Det beskytter mot skadelige UV stråler og reduserer risiko for hudkreft. Solbesyttelse er også viktig for å bevare huden ung. Ved å bruke solkrem kan du nyte solen og samtidig få en fin brunfarge!

Nyt sommervarmen!

Grønn & Skjønn
Med denne bloggen ønsker vi å inspirere til en økologisk livsstil. Det handler om å ta de gode valgene som gjør deg vakker både på innsiden og utsiden.

Neste Innlegg:
»
Forrige innlegg:
«

Se hva andre skriver!

  1. idabareida sier:

    Hei! Kom over bloggen deres helt tilfeldig, må bare si at eg digger den! Kjempefin og interessant!

Del din tilbakemelding her!

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? *

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.