5 økotips for en behagelig feriereise

mandag 17. juni, 2013 - Ingen Kommentarer »
Les Mer: Bli bevisst, Dr. Kadir Exclusive Organic Care, Helse, Hudpleie, Sommer

Her er fem kjappe tips som hjelper deg til en mer behagelig og økobevisst feriereise!

file000137734020

  1. Ta med deg frukt/grønnsaker og nøtter til å snacks på turen. Man blir alltid sulten og veien mellom pølsekioskene er kort. Ha også en flaske vann du kan fylle på slik at du unngår dehydrering.
  2. Er du sliten og trenger å sove/slappe av? Husk å ta med deg øyemaske slik at du får maks ro og mørke.
  3. Hvis du pleier å få reisesyken kan du prøve akupressurarmbåndene kalt Seabands. Disse presser på akupresurpunkter i håndleddene dine som er bevist å redusere kvalme.
  4. Ha med deg nødvendig utstyr i en lett pakket håndveske/ransel. Lunch, snacks, drikke, bøker, musikk og et lett skift kan være greit å ha med seg. Sørg også for at du har dessinfiserende håndrens med deg slik at du kan vaske hendende dine før mat eller lignende.
  5. Det er utrolig forfriskende å ha med seg en fuktighetskrem som bidrar til å fukte og oppfriske huden. Velg økologisk, og smør deg i ansiktet når du blir tørr/trenger en oppfriskerog ha den med deg lett tilgjengelig slik at du kan tilføre mer i løpet av dagen.

Skrevet av Anita Husevåg

Grønn & Skjønn
Med denne bloggen ønsker vi å inspirere til en økologisk livsstil. Det handler om å ta de gode valgene som gjør deg vakker både på innsiden og utsiden.

Neste Innlegg:
»
Forrige innlegg:
«

Del din tilbakemelding her!

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? *

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.