Skjønne favs fra sommersalget

lørdag 27. juli, 2013 - Ingen Kommentarer »
Les Mer: Green Spirit, Økologisk, Produktanbefalinger, Produkttips, Tilbud

Green Spirit har salg på skjønne sommerfavoritter i juli. Utvalget har variert hver uke, og nå finner vi enda flere godbiter i denne kategorien, som gir hele 30% rabatt!

Skjønne favoritter fra sommersalget!

Akkurat nå får du den nye herlige håndkremen i terre d’Oc sin arganserie. Arganolje har utallige gode egenskaper for hud og hår, og i denne kremen sørger denne oljen bl.a for å gjøre hendene myke og regenererte. Nå 76 kr!

Sort såpe er et marrokansk-inspirert produkt som ikke er så godt kjent her til lands. Sort såpe har en noe høyere PH-verdi, som gir denne type såpen en lett peelende effekt uten bruk av skrubb eller peelingkorn. I terre d’Oc sin utgave, som er beriket med fikenkaktus, kan du kjenne ekte vælvære fra en frisk og fruktig duft, med dette skjønnhetsritualet. terre d’Oc Oriental Fig Black Soap brukes til kroppen, og koster NÅ kun 174 kr!

Sommeren har bydd på mye sol, og hva er vel ikke viktigere enn å pleie huden ekstra godt? terre d’Oc Secret Salve er et multiprodukt med en lang liste helende, pleiende og nærende økologiske råvarer som tar vare på hud utsatt for sol, vind og til og med kulde. Bruk den i ansiktet, på utsatte steder på kroppen og litt i håret! NÅ 251 kr!

Sett stemningen med et lys som dufter av aromaterapi, hvor den smeltende oljen er økologisk og kan brukes til massasje! Et nydelig produkt å unne seg selv og ikke minst gi bort i gave. Terre d’Oc Shea Body Massage Candle finner du nå i sommersalget som gir deg hele 30% rabatt! Nå 209 kr!

Til slutt vil vi nevne de herlige øyenskyggene fra terre d’Oc; Powder Eye Shadow. De glitrer og kommer i nydelige nyanser som gir øyensminken en ny glow. Ordinærprisen er kun 129 per stk. Nå 90 kr!

Og produktene med flere finner dere HER!

Grønn & Skjønn
Med denne bloggen ønsker vi å inspirere til en økologisk livsstil. Det handler om å ta de gode valgene som gjør deg vakker både på innsiden og utsiden.

Neste Innlegg:
»
Forrige innlegg:
«

Del din tilbakemelding her!

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? *

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.