Få GRATIS rensemelk fra Mille Ulivi!

lørdag 23. november, 2013 - Ingen Kommentarer »
Les Mer: Green Spirit, Mille Ulivi, Tilbud

Nå har Green Spirit en kampanje hvor du får med en gratis rensemelk fra det økologiske hudpleiemerket, Mille Ulivi, når du kjøper an dagkrem og en nattkrem fra samme merket. I Mille Ulivis produkter anvendes kun de mest avanserte økologiske ingredienser for å bekjempe rynker og aldringstegn, deriblant stamceller fra gardeniablomsten.

Mille Ulivi kampanje

I serien finner du produkter tilpasset ulike hudtyper. Mille Ulivi Moisturizing Day Cream passer for deg med normal til fet hud, og for deg som trenger en ansiktskrem som tilfører godt med fukt! For deg med tørr hud som trenger tilførsel av næring, og ønsker en rikere ansiktskrem er Mille Ulivi Nourishing Day Cream det rette valget.

Når det kommer til nattkrem finnes det to varianter; Mille Ulivi Anti Age Night Cream passer til alle hudtyper, men har du skadet hud (f.eks av sol), bør du se på Mille Ulivi Repair Night Cream.

Alle kremene er økologiske (Ecocert sertifisert) og er velegnet for den mest sensitive hud. Så ønsker du økologisk hudpleie med aktive og gode virkestoffer mot aldringstegn (forebyggende, men også korrigerende), benytt deg av det gode tilbudet nå, hvor du får Mille Ulivi Replenishing Cleansing Milk til en verdi av kr 345,- gratis!

Les mer om Mille Ulivi hos Green Spirit her på denne linken!

Grønn & Skjønn
Med denne bloggen ønsker vi å inspirere til en økologisk livsstil. Det handler om å ta de gode valgene som gjør deg vakker både på innsiden og utsiden.

Neste Innlegg:
»
Forrige innlegg:
«

Del din tilbakemelding her!

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? *

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.