Forhandlere, Green Spirit, Økologisk

Kundalinihjertet

Vi har gleden av å presentere Silje-Kathrin Hagen og Kundalinihjertet som tilbyr yoga, kunst og helhetsterapi i Høyanger. 

IMG_2986

Gründeren av Kundalinihjertet er Silje-Kathrin Hagen. Hun tilbyr blant annet en unik kombinasjon av soneterapi, øreakupunktur og healing, samt kunstterapi, yogaterapi, intuitiv veiledning og salg av egne malerier. Nå tilbyr hun også økologiske velværeprodukter fra blant annet terre d’Oc.

«Det er utrolig kjekt å kunne tilby mine kunder et utvalg av disse herlige økologiske produktene. Og at de i tillegg ikke er testet på dyr, og at det er fokus på solidarisk handel gjør at jeg virkelig synes det er en glede å kunne tilby disse varene til mine kunder,» forteller Silje-Kathrin.

2

Silje-Kathrin jobber også som Kundalini Yoga lærer og holder kurs og workshops.

Men hva er egentlig Kundalini Yoga?

«Kundalini yoga hjelper oss til å få dypere kontakt med oss selv. Ved å kombinere pust, kroppsstillinger, meditasjon og mantra får vi tilgang til teknikker som hjelper oss å balansere kropp, sinn og ånd.

Kundalini-energien er en livskraft som vi alle er født med. Den ligger kveilet sammen nederst i ryggen ved 4. ryggvirvel. Den ligger der i dvale hos de fleste, da vi trenger teknikker for å ”vekke opp” eller gjøre bruk av dens fulle potensiale. Kundalini yoga hjelper oss til å få tilgang til denne kraftfulle energien.

Kundalini yoga gir oss økt styrke og fleksibilitet, reduserer stress, gir indre ro, energi, glede og balanse. Kundalini yoga styrker vårt nervesystem og immun-system, og setter oss i kontakt med vår høyere bevissthet/sjel – vår indre visdom.»

Klikk dere inn og les mer om Kundalinihjertet !

1 thought on “Kundalinihjertet

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.