Juiceoppskrift

mandag 14. desember, 2015 - Ingen Kommentarer »
Les Mer: Drikke, Ernæring, Helse, Juicing, Kosthold, Livsstil, Oppskrifter, Vegansk, Vegetar

PicMonkey Collage

Denne deilige juiceoppskriften er supergod og inneholder masse næring for kroppen. Å investere i en juicer er supert for å få tilsatt mer frukt og grønt i kostholdet – det bør ikke erstatte mat i hverdagen, men fungere som et supplement for å få i seg ekstra vitaminer og mineraler.

Du trenger:

Juicemaskin

3 Gulrøtter

1 Eple

1 Kiwi

En håndfull spinat

1 cm ingefær

Hvorfor disse: Gulrøtter inneholder kalium, folinsyre, magnesium og jern, og de er rike på betakaroten, som skal omdannes til A-vitamin i kroppen vår. A-vitamin er viktig for synet og huden vår. De inneholder også mye fiber. Epler og kiwi er en god kilde til C-vitamin, som styrker kroppens immunforsvar. Spinat er rik på vitaminer, blant annet vitamin K som skal styrke de kognitive evnene inn i aldersprosessen og dermed forebygge hukommelsessvikt. Ingefær skal være effektivt mot forkjølelse og kvalme, og har betennelsesdempende effekter.

Slik gjør du: Ingefæren og kiwien skrelles. Gulrøttene holder det å skjære av tuppene på, og eplet skjæres kjernen ut slik at man beholder alt rundt (husk å beholde skallet). Husk også å velge økologisk for å begrense mengden sprøytemidler og kjemikalier kroppen din inntar. Alt haes i juiceren – det er det som er så fantastisk og enkelt med en slik maskin, man bare putter det oppi og bruker stapperen, så får man deilig, ren juice ut i kanna. Denne blandingen sammen gir en fin og god smak. Topp gjerne glasset med chiafrø for å få ekstra påfyll av Omega-3!

Neneva

Grønn & Skjønn
Med denne bloggen ønsker vi å inspirere til en økologisk livsstil. Det handler om å ta de gode valgene som gjør deg vakker både på innsiden og utsiden.

Neste Innlegg:
»
Forrige innlegg:
«

Del din tilbakemelding her!

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? *

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.