Månedens leser

Trekning Månedens Leser

Hver måned trekker vi ut en av våre lesere som vinner økologiske produkter fra Green Spirit eller fra samarbeidspartnere. Grunnen er at vi ønsker å berømme og belønne våre faste lesere. Uten dere – ingen grønn og skjønn blogg! Så tusen takk for at dere er med oss.
Månedens leser, den første i rekken, er THEA! Premien er Bioemsan økologiske håndkrem. Bioemsan håndkrem absorberes raskt og etterlater en behagelig følelse på huden. Dette er den mest naturlige måten å beskytte hendene fra tidlig hudaldring forårsaket av UV-stråler. Verdi kr 200,-. Send adressen din til post@greenspirit.no
For å bli med i neste trekning er det bare å kommentere våre blogginnlegg. Bruk helst fullt navn, e-post adresse, og link gjerne til bloggen din hvis du har. Da er det lettere for oss å ta kontakt med de heldige vinnerne. Jo flere innlegg du kommenterer, desto større sjanse er det for at du blir trekt ut som MÅNEDENS LESER og vinner av premien. Det gjelder å følge med i bloggen og kommentere jevnlig.
For å følge bloggen vår og bli oppdatert på nye saker kan du bruke følgende verktøy:

1. Bloglovin

3. RSS Feed (se nede i høyre kolonne)
4: Legg http://gronnogskjonn.blogspot.com/ til i dine favoritter

Konkurranseperioden går fra den 15. til den 15. i hver måned. Vinneren, altså MÅNEDENS LESER blir publisert sammen med premien den 16. hver måned. Med dette ser vi frem til kommentarer, synspunkter, meninger, spørsmål, og enda mer aktivitet her i grønn og skjønn bloggen. Ser frem til å høre fra dere!

PS: Vi setter stor pris på lesere som deler linken vår på Facebook, Twitter, i forumer og i blogger! TUSEN TAKK!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.