Gavetips, Green Spirit, Grønne og skjønne favoritter, Økologisk, Produktanbefalinger, Produkttips, Shopping, Vinter

Grønn & Skjønn jentenes juleønsker & gavetips

Her forteller Grønn & Skjønn skribentene om deres juleønsker og deres gavetips, kanskje noe å bli inspirert av nå under to uker før juleaften?

Mays

 

Skal jeg komme med ett godt julegavetips, må det bli Terre d’Oc Shea Pure Shea Butter! Det passer utmerket til alle! Det er en praktisk julegave som både virker og føles veldig eksklusiv når man bruker den, og dette er noe man kan gi til søsken, foreldre (t.o.m. far) og venner! Generelt anbefaler jeg det meste fra terre d’Oc som julegave, for alle de produktene jeg kjenner har hatt en veldig bra kvalitet og gjør det de lover!

Når det kommer til mine juleønsker, har jeg valgt følgende produkter:

Terre d’Oc Hot Spring Flower Face & Eye Make-up Remover Oil – fordi alle trenger noe å fjerne sminken sin med (bare vann er jo ikke nok), og det er ikke hyggelig å vite at det man fjerner sminken sin med, er full av masse kjemikalier som er skadelig for huden din. Dessuten så er denne sminkefjerneren parfymefri (kun naturlig duft!) og det passer meg veldig fint, ettersom huden min reagerer veldig på parfymerte ansiktsprodukter.

Pomarium Regenerating Gourmet Exfoliating Scrub  – jeg var egentlig solgt da jeg hørte at det var en peeling med eplefiber i. Peeling er noe av det beste en kan gjøre for huden sin: Det fjerner masse smuss og etterlater en myk, glødende og REN hud og jeg tviler ikke på at Pomariums scrub gjør dette – på den økologiske måten!

Terre d’Oc Coconut Lulur Body Scrub with Spices  – fordi jeg aldri har prøvd en body scrub som ikke er hjemmelaget før og vil «oppleve» det også! Dessuten er jeg svak for alt som inneholder kokosnøtt…

.

Christel

 

Jeg anbefaler  folk å sjekke ut Frelsesarmeens nettbutikk, det er en organisasjon som gjør et meget viktig arbeid for de svake i samfunnet vårt. Herfra anbefaler jeg bl.a juleplaten Frelsesarmeens jule-cd 2011. Det er 10 års jubileum og plata inneholder låter fra alle de tidligere juleplatene samt nyutgivelser og det er ei sann smørbrødliste av kjente norske artister som stiller som bidragsytere her.

Kan også anbefale Telemark urtebrenneri og deres nettbutikk Myrra.no, de har flotte aromaterapisett i ulike prisklasser som er kjempefine å gi bort i julegave, dessuten sett med julerøkelser og røkelsesbrenner.

Så foresten at Friends Fair Trade sin rettferdige nettehandel hadde et godt adventstilbud nå- blåfjelltøffelen fra TOVA (str. 18 – 36 og i 100 % merinoull) for kr 249. Blåfjell er jo årets julekalender i barne-tv og et glimrende gaveforslag til barn!

Angående julegaveønsker har jeg sett meg ut disse produktene:

Less is More Balsam tangerine silk  – glansgivende leave in balsam. Denne høres ut som ei god løsning for det overbehandlede håret mitt som helt sikkert ikke får noe mer fred i julehøytiden. Den skal også virke varmebeskyttende og pleiende på slitte tupper, noe jeg har!

Pomarium Smooth Youth Anti Age Cream. Den har anti age og anti rynke – egenskaper med milde og naturlige ingredienser og masse antioksydanter – høres perfekt ut for min litt vintertrette hud som straks er inne i sitt førtitredje år.

Acorelle Deodorant Special Fraicheur m/ rose. Fordi jeg har lyst til å teste ut en enda tryggere deoderant. Dennne skal være fri for både alkohol, aluminiumklorid, parabener og andre kjemiske tilsetninger. Det tiltaler meg siden et produkt som deoderant tross alt smøres rett på et område med masse lymfer, etc.. Dessuten elsker jeg roseduft!

.

Tone

 

Jeg anbefaler alle å ta en titt på artikkelen om Makeuptriksene for en naturlig og fresh hverdagslook og finne igjen produktene som skaper en naturlig hverdagslook. Mange som til vanlig ikke bruker sminke tror at det å bruke sminke vil få en til å se veldig «sminket» ut, noe som strengt tatt ikke er tilfelle. Man kan derimot fremheve sin skjønnhet og få en freshere look. Denne artikkelen er også et godt tips for de som oversminker, noe som ikke er pent! Alle produktene jeg nevner i denne artikkelen er altså fine julegavetips, alt fra Pomegranate ansiktspeeling fra Terre d’Oc, Argan dagkrem til Terre d’Oc Mineral Foundation, solpudder, mascara og eye liner. Legg ved nettadressen til denne artikkelen sammen med gaven og mottakeren vil få noen gode påføringstips på kjøpet!

Mine julegaveønsker er:

Selv så ønsker jeg meg gode hudpleieprodukter og har funnet ut at Dr. Kadir Rainforest Nourishing Ceam og Rainforest Eye Cream er desidert noe for min hud, som trenger mye fuktighet og pleie.

.

Ingunn

 

Ut over gode og rene kosmetikkprodukter som julegaver er jeg veldig for etiske gaver og ikke minst hjemmelagede julegaver. Det værste jeg vet er å kjøpe for å kjøpe når mottakeren sier at han eller hun har «alt». Det beste er om gaven gir nytte for mottakeren eller varmer på et eller annet vis.

I fjor lagde vi en oversikt over etiske gavetips, jeg er sikker på at de fleste linkene og gavene er like aktuelle i år som i fjor. Om mottakeren har «alt» hva er vel ikke bedre enn å støtte gode formål?

Enten du er god til å snekre, strikke  eller bake, så er det mye du kan lage. Her er det bare kreativiteten som setter grenser! Ingenting kan slå hjemmelaget konfekt søtt innpakket i cellofan, en selvspikket tresleiv eller et sjarmerende og varmende strikkesjerf. Toving er også populært dersom ikke skrikkeferdighetene er helt på topp.

For min del, som har baderomsskapet fullt av nydelige Green Spirit produkter, er mine julegaveønsker som følger:

Klippekort på Yoga-timer (ashtanga), fordi yoga gir meg så utrolig mye i form av indre balanse, styrke og smidighet, noes om er viktig i en ellers hektisk hverdag.

Strikkeoppskrift på et nytt og spennende prosjekt og kanskje et par nye strikkepinner i bambus. Å strikke er utrolig gøy selv om jeg er på nybegynnerstadiet. Det å skape noe selv som man kan bruke gir ekstra mye verdi til sluttproduktet.

Gavekort på aromaterapi og massasje, fordi det er balsam for kropp og sjel!

Noen ønsker eller tips som inspirerte DEG? Hyggelig om du legger igjen en tilbakemelding, og gjerne med DINE tips og ønsker! 🙂

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.