Acorelle, Behandling, Green Spirit, Hårfjerning, Kroppspleie, Økologisk, Produktanbefalinger, Produktomtaler, Produkttips, Sommer

Unngå røde prikker, irritasjon, kviser og inngrodde hår ved hårfjerning!

Etter hårfjerning er det mange som opplevever at huden blir rødprikkete og betent. Dette fordi det oppstår irritasjon når hårene vokser ut igjen. Ved barbering oppstår dette gjerne kort tid etter hårfjerning siden hårene blir kuttet, men bruker du hårfjerningsvoks (hårene fjernes ved roten) oppstår det ikke før nye hår er på vei ut igjen. Det som da skjer er at enkelte hår blir værende igjen under huden (ingrodde hår) som fører til små kviser. Slike tilfeller kan du unngå på en veldig enkel måte!

Acorelle Ingrown Hair Treatment er et økologisk sertifisert produkt som påføres etter hårfjerning og de påfølgende dagene. Det foreygger ingrodde hår, kviser og irritasjon i forbindelse med hårfjerning.

Men hvordan virker dette produktet?

Dette produktet virker på tre nivåer:

1. MILD EKSFOLIERENDE VIRKNING: AHA kompleks (alpha hydroxy acid) virker som en mild peeling. Det stimulerer cellefornyelsen, fjerner døde hudceller og virker mykgjørende og fuktighetsgivende. AHA komplekset bidrar til å motvirke inngrodde hår ved gjenvekst. Passer alle hudtyper, også sensitiv hud i motsetning til konvensjonelle AHA syrer (som ofte gir irritasjon, rødhet og kløe…).

2. RENSENDE & FORNYENDE VIRKNING: Med økologisk honningekstrakt som er kjent for sine rensende og regenererende egenskaper, motvirkes hudirritasjon forbundet med ingrodde hår.

3. BEROLIGENDE VIRKNING: Med økologisk aloe vera beroliges huden etter hårfjerningen, samtidig som huden får tilført fuktighet.

Acrelle ingrown hair treatment

Hvor kan man bruke dette produktet, og hvordan?

Bruk det der du har fjernet hår, f.eks armhuler, bikinilinjen, legger. Spray på og smør ut. Du kan også spraye litt på en bomullspad og påføre på overleppen eller andre plasser i ansiktet hvor du har fjernet hår.

Med Acorelle Ingrown Hairs treatment kan du være trygg på at du aldri mer får kviser og irritasjon etter hårfjerningen! Produktet koster kun 149kr hos Green Spirit!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 thoughts on “Unngå røde prikker, irritasjon, kviser og inngrodde hår ved hårfjerning!

  1. Jeg MÅ prøve den ja. Blir alltid rødnuppete, kvisete og får inngrodde hår selv etter voksing(gjør det på salong). Gleder meg til å prøve den:)

  2. […] Etter hårfjerning er det mange som opplevever at huden blir rødprikkete og betent. Dette fordi det oppstår irritasjon når hårene vokser ut igjen. Ved barbering oppstår dette gjerne kort tid etter hårfjerning siden hårene blir kuttet, men bruker du hårfjerningsvoks (hårene fjernes ved roten) oppstår det ikke før nye hår er på vei ut igjen. Det som da skjer er at enkelte hår blir værende igjen under huden (ingrodde hår) som fører til små kviser. Les mer […]

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.