ECO minerals, Green Spirit, Makeup, Makeuptips, Produktanbefalinger, Produktomtaler, Produkttester, Vegansk

ECO minerals Review I

Er ECO minerals nytt for deg? Ta en titt på denne Vegan Make-up reviewen med ECO minerals. Her påføres bl.a alchemy highlight creme som tilfører det lille ekstra med en fantastisk naturlig og frisk glød! Fantastisk resultat, ikke sant?

Produktene kjøper dere hos Green Spirit eller hos en av Green Spirits forhandlere. For å finne riktig foundationfarge, kan du bruke foundation selector, og du kan kjøpe prøver i nettbutikken på forhånd hvis du fremdeles er i tvil. Det mest geniale med ECO minerals er at du kan kjøpe refill når krukken med mineralfoundationen går tom. Du sparer miljøet og lommeboken!

Hos Green Spirit er det alltid FRI FRAKT!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.