Helse, Hudpleie, Kroppspleie, Nyhet, Økologisk, Produktanbefalinger, Produktomtaler, Skjønnhet, Sommer

Økologisk selvbruning

Eco by Sonya er et relativt nytt merke i Norge og tilbyr et sunt og trygt alternativ til konvensjonelle selvbrunere. Produktene er 100% naturlige og helt uten kjemiske tilsetningsstoffer. Merket gjorde historie ved å bli det første og eneste selvbruningsmerket sertifisert økologisk av Organic Food Chain i Australia. Produktene er også sertifisert Toxic-Free av Safe Cosmetics Australia og sertifisert vegansk og Cruelty Free, som betyr at de ikke er testet på dyr. Merket tilbyr også profesjonell tanning, i tillegg til kroppspleieprodukter slik som dusjsåper, skrubb og lotion.

HISTORIEN

Etter at søsteren til Sonya Driver ble rammet av hudkreft i en alder av tretti, påtok Sonya seg oppdraget å finne et trygt alternativ til å bli brun uten skadelig soleksponering. På dette tidspunktet fantes det ingen økologiske alternativer til de kjemisk baserte selvbrunerne på markedet. Sonya var oppmerksom på den potensielle helserisikoen ved bruk av konvensjonell kosmetikk og syntetiske tilsetningsstoffer. Sonya ville ikke gamble med helsen ved å bruke slike produkter, og hun var mer bekymret for hennes søster som allerede hadde kreftdiagnose. Det var dette som fikk Sonya til å starte prosjektet; å utvikle trygge selvbruningsprodukter!

 

PRISVINNER

Flere av produktene fra Eco by Sonya er blitt nominert til store priser, deriblant Pink Himalayan Salt Scrub.
Invisible Tan er vinner av Natural Health International Beauty Awards.

 

Les mer om og bestill produktene her!

Ta kontakt her dersom du som klinikk/salong vil bli forhandler av Eco by Sonya.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.