Om Bloggen

 

Velkommen til Grønn og Skjønn bloggen!

 

Dette er Green Spirit sin økologiske blogg, en forlengelse av både nettsider og nettbutikk. Her vil vi skrive mer om våre vidunderlige økologiske produkter, oppdatere om nyheter og tilbud, vi vil presentere våre forhandlere og dele informasjon om hvorfor man bør tenke helhetelig og økologisk. Vi vil dessuten komme med skjønnhets- og velværetips og også skrive generelt om hvordan man kan leve så sunt og helsevennlig som mulig.

Vi har stor lidenskap for økologisk velvære og en sunn livsstil, derfor opprettet vi dette nettstedet i mai 2009. Vårt mål er å formidle informasjon og inspirere til en økologisk livsstil. Det handler om å ta de gode valgene som gjør deg vakker både på innsiden og utsiden.

 

Grønn & Skjønn skribentene:

profilbildeblogg_ingunn

 

Ingunn Mathisen

Er opprinnelig fra Hvaler, bosatt i Fredrikstad. Jeg brenner for økologiske produkter, og en grønn og helsevennlig livsstil generelt. Jeg etablerte Green Spirit i 2008 og jobber lidenskapelig for å øke tilgangen på og fremme bruk av gode økologiske kosmetikkprodukter her i Norge. I 2009 startet jeg opp denne Grønne & Skjønne bloggen for å kunne spre mer inspirasjon innen en grønn livsstil!

neneva3

 

Neneva Rambø

Født og oppvokst i Hønefoss og jobber som frisørlærling til daglig. Jeg har alltid vært opptatt av skjønnhet og velvære, men har i senere tid også blitt mer bevisst på hva jeg putter på kroppen. Mitt ønske er å leve en mest mulig naturlig og kjemikaliefri hverdag, og slik fikk jeg interessen for en økologisk livsstil. Jeg er også veldig opptatt av å fremme et sunt og godt kosthold.

 

* * *

Tidligere bidragsytere

Tone Merethe Aleksandersen, utdannet journalist og makeup artist. Opptatt av skjønnhet og velvære, og har de senere årene blitt mer oppmerksom på hvordan produkter jeg bruker. Det er ikke bare viktig at de er bra for huden, men også miljøet og at de ikke er testet på dyr. Jeg tipser og inspirerer her til ulike makeupstiler!

Mays Dakhil, fra Fredrikstad. Er veldig opptatt av dyrevelferd, miljøvern, miljøvennlig skjønnhet og veganmat. Jeg deler inspirasjon til hvordan man kan bli en smule grønnere i hverdagen!

Nina Marion Vidqvist, jobber freelance som make-up artist/stylist. Har frisør og sminkør-utdannelse fra bl.a Makeup Artist Skolen i Oslo. Jeg blogger om sminke, styling og Makeup Styling-kursene jeg holder.

Christel Rønvik Håvoll. Mine interesser er mange, og foruten skjønnhet, helse og velvære er jeg glad i naturen og friluftsliv, samt musikk, teater, film, litteratur og foto. Ser frem til å forhåpentligvis formidle inspirerende artikler til dere lesere!

* * *

 

Vi vil forhåpentligvis informere og inspirere slik at flere kan ta gode valg for seg selv og miljøet. Vi hører gjerne fra deg hva du synes, og vi tar selvsagt i mot tips til forbedringer og temaer du ønsker belyst.

Legg igjen en kommentar eller send oss en e-post til post(at)greenspirit.no dersom du har spørsmål eller tips!

 

God lesing og takk for besøket!