Bli bevisst, Dyreforsøk, Dyrevelferd, Økologisk

Opptatt av dyrevern?

Dagbladet kan man lese at Petter Stordalen engasjerer seg i saken om dyremishandling. Han skriver videre på bloggen sin at når de i Choice er opptatt av økologi er det ikke bare fordi de liker mat som er sunn og ren, men også fordi at de er opptatt av dyrevelferd og bærekraftig bruk av naturressursene. Vi er veldig enige med Stordalen og synes det er flott at han fronter dette.

Det er ikke bare når det gjelder matproduksjon at man skal være kritisk til dyrevern. Flere aktører i kosmetikkindustrien gjennomfører grusomme forsøk på dyr selv om det i dag er andre metoder for å teste kosmetikken. Bruker du økologisk sertifisert kosmetikk kan du være trygg på at du ikke støtter den slemme delen av kosmetikkbransjen. Det er nemlig et av kriteriene for økologisk sertifisering.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.