Klær, Mote, Shopping

Kle deg grønn og skjønn

KK.no kan vi lese hvordan man kler seg grønn og skjønn. Aquafarget, turkist og sjøgrønne klær får deg nemlig til å virke solbrun og fresh. Slike farger gir huden glød. Det beste med disse fargenyansene er at de gir deg masse liv og energi. Selv på grå og trøtte dager kan du trylle deg fresh.
Denne våren og sommeren skal klærne, skoene og tilbehøret være krystallklare og lysegrønne som Adriaterhavet. Myke kreasjoner, tynne stropper og høyt liv er noen av stikkordene. Bildene over er fra Mango og H&M.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.