For Menn, Green Spirit, Hudpleie, Naturlig, Økologisk, Skjønnhet, Velvære

Naturlig skjønnhet for menn

VG Nett og TV2 Nyhetene kan vi lese at det er blitt populært med skjønnhetsbehandlinger for menn. Men dette dreier seg om rynkefjerning og botox. Vi synes det er flott at gutta tar tak i sin egen skjønnhetspleie, men vi vil heller anbefale naturlige alternativer. Vi kan røpe så mye som at det snart er på vei inn en serie fantastiske økologiske nyheter nettopp for menn. Følg med på Green Spirit eller meld deg på vårt nyhetsbrev for å motta info.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.