Uncategorized

Om firmaet

Bak denne bloggen står firmaet Green Spirit som har spesialisert seg på økologiske velværeprodukter av høy kvalitet. Green Spirit ble etablert 5. april i 2008 med mål om å øke tilgjengeligheten av økologiske pleie- og velværeprodukter her i Norge. Vi ønsker å gjøre det enklere å velge produkter som er bra for både helsen og miljøet. Derfor jobber vi kontinuerlig med å finne de beste og reneste produktene på det internasjonale markedet for å gjøre disse mer tilgjengelige. Produktene vi tilbyr er økologisk sertifiserte og er av høyeste kvalitet. Vi selger til forhandlere slik som hudpleiesalonger, SPA, frisørsalonger og velværesentre, og til privatkunder via vår nettbutikk.

Man blir daglig omgitt av en rekke skadelige kjemikalier. At disse også er å finne i produkter som er ment for huden vår, vil vi sette et stort spørsmålstegn ved! Vi vil heller ikke lukke øynene for kosmetikk-industriens dystre side der dyr blir utsatt for forsøk og tester.

Det er nettopp derfor vi ønsker å tilby:

Produkter for skjønnhet og velvære med respekt for naturen, dyrene og mennesket.

Det er viktig for oss at produktene vi selger er økologisk sertifisert. Det gir en rekke garantier for at produktene oppfyller de strenge kravene til ingredienser, miljø, dyrevelferd og sikkerhet. Du som kunde kan derfor være trygg på at våre produkter er helt rene og uten mineraloljer, parabener og andre helseskadelige og miljøbelastende stoffer. Sertifiseringen garanterer også at produktene er produsert på en miljøvennlig måte og uten forekomst av testing på dyr.

Nå kan vi tilby hele seks flotte serier. tomtomBABY & tomtomMAMA er en fantastisk serie av pleieprodukter til babyer, barn, gravide og nybakte mammaer. Dr. Kadir Exclusive Organic Care er en utsøkt hudpleieserie med effektiv virkning for ansikts- og kroppspleie. For deg som ønsker rask og enkel håndrens hvor som helst og når som helst er Organic Moisturizing Hand Sanitizer produktet for deg. Videre så har vi Amazonia Preciosa som er en førsteklasses serie med økologisk sertifiserte shampoer, balsamer og hårkurer. Bioemsan er en serie som tilbyr bl. a deodorant, tannkremer, leppepomade og håndkrem med effektive og milde ingredienser. Og sist, men ikke minst har vi Sapien Men som er det smarte valget for menn som vil ha helt naturlig pleie av høyeste kvalitet. I tillegg til disse produktseriene kan vi også tilby en rekke velværeartikler.

Green Spirit
http://www.greenspirit.no/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.