Bli bevisst, Fair Trade, Helse, Samfunnsansvar, Velvære

Shaktimatten og samfunnsansvar

Det er svenske Jonas Thann som er mannen bak Shaktimatten. Han konverterte til munk, tok navnet Om Mokshandada som betyr ”total frihet” og reiste til Himalaya for å meditere. Han tilbrakte lang tid med meditasjon og kom etter hvert frem med sin visjon om å hjelpe folk. Han ville gi noe tilbake til samfunnet.

Om Mokshandada utviklet Shaktimatten som består av spisse plastpigger i et helt spesielt mønster basert på indisk visdom og tradisjon. Denne matten skal være et redskap til bedre helse for folk som lever i et samfunn med mye stress. For å selge Shaktimatten ble selskapet Team Shakti etablert. Shaktimatten utstråler menneskelig kvalitet og samfunnsengasjement. For hver matte som blir solgt går 10 kroner til et barnehjem i Himalaya. Dessuten blir shaktimatten produsert av vanskeligstilte kvinner i en tempelfabrikk i India. Team Shakti bidrar også bl.a til skolebygging i Kenya.
Tidligere artikler om Shaktimatten:
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

3 thoughts on “Shaktimatten og samfunnsansvar

  1. Hei, Takk for hyggelig hilsen. Har nettopp fått inn boken du anbefalte og gleder meg til å lese den i sommer. Det er ny konkurranse inne hos meg. Den nye supermatten ser supersmart ut. Sommerklem Siv

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.