Hårpleie, Kosmetikk, Naturlig, Skjønnhet

Ønsker du flottere, blankere og mer lettstelt hår?


Har du havnet i den endeløse jungelen av hårprodukter som du må ha for at håret ditt skal holde seg «normalt»? Føler du deg avhengig av pleie- og stylingprodukter for at håret skal se nogenlunde ok ut? Det er absolutt ikke unomalt, for daglig bruk av sjampoer, balsamer, kurer, spray, kremer, voks osv. sliter på håret og ødelegger den normale balansen i hodebunnen.

Gjør som den britiske kjendiskokken Nigella Lawson. Hun mener at det er totalt bortkastet å bruke tid og penger på å sjamponere og skylle håret hver eneste dag. For henne holder det én gang i uka. Med så vakkert hår som denne damen har er vel ikke dette noe å frykte?

Som vi kan lese på KK sine nettsider er en ny og mer miljøvendlig trend i ferd med å spre seg. Frisører, stylister og vanlige kvinner og menn dropper sjampoen. Den åpenbare positive følgen av dette er at miljøet spares for alle kjemikaliene i sjampoen, men ifølge dem som har kastet seg på trenden har den også en annen positiv, og for mange svært viktig konsekvens: Håret blir finere, blankere og lettere å ha med å gjøre.

Det er greit å være klar over at håret kan være litt blasst i overgangsfasen, men fortvil ikke. Hodebunnen trenger nemlig tid på å omstille seg etter år med sjampobruk. Det kan ta to til seks uker før fettproduksjonen i hodebunnen fungerer slik den egentlig skal. Men når den tid er over vil håret endelig kunne uttstråle ekte og naturlig skjønnhet. I tillegg har du også spart både penger og miljøet.

Les også Ja eller Nei til sjampo?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1 thought on “Ønsker du flottere, blankere og mer lettstelt hår?

  1. Hei, Ja slikt hår vil også jeg ha:-) Har prøvd barneshampoen TomTom Baby/ Green Spirit og den passer like godt til meg som til minstejenta. Smart at både mor og barn kan bruke samme shampo! Sommerklem Siv

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.