Babypleie, Økologisk, Produkttips, tomtomBABY & tomtomMAMA

Bruk tomtombaby økologisk Renseolje

DinSide leser vi at våtservietter ikke er OK for den vesle babystumpen. Flere reagerer og får utslett ved bruk av våtservietter. Både barnelege Per Lagerløv ved Universitetet i Oslo og jordmor Marit Karlstrøm anbefaler å bruke rent vann og gjerne litt olje for å rense bleieområdet.
Og vi er helt enige! Bruk heller en fuktet klut og tørk av med litt olje. Husk bare å bruke en naturlig og mild olje og ikke mineralolje, for mineralolje har ingenting å gjøre på frisk babyhud.
.
tomtombaby Renseolje er økologisk, mild og inneholder rene og naturlige virkestoffer som mandelolje, soyaolje, jojobaolje og ekstra vitamin E som både pleier og beskytter mot hudirritasjon.
tomtombaby Renseolje har flere bruksområder. Den kan brukes i badevannet til den lille og til babymassasje. Og bruker mammaen mascara kan renseoljen også brukes til å fjerne denne skånsomt og enkelt.
.
Anbefalt av Grønn Hverdag
tomtombaby produktene fikk alle toppkarakter i den store testen av barneprodukter utført av Grønn Hverdag. Serien oppfyller de strenge kriteriene til BDIH og er økologisk sertifisert. Produktene er av rene og høyverdige oljer, helt uten konserveringsmidler, animalske ingredienser og mineraloljer.

Les mer om tomtombaby hos Green Spirit.

.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.