Bli bevisst, Klima, Miljøvern

Ny sjokkrapport om klimaendringene

Bilde fra VG Nett.

.
VG Nett kan vi lese om den nye rapporten fra Verdens Naturfond som be lansert i dag. Den viser mer drastiske konsekvenser enn tidligere antatt.

«Ekspertene tegner et dystert bilde av klimasituasjonen. Den ferske WWF-rapporten viser hvordan endringer i sentrale natursystemer allerede skjer raskere enn beregningene fra bare noen år tilbake. Dette gjelder nedsmeltningen av havisen, nedsmelting av Grønlandsisen og andre innenlandsbreer, og havnivåstigning.»

Norges Ingeniør- og Teknologiorganisasjon (NITO) mener Norge fint kan kutte utslippene med 74 prosent. Samtidig hevder president Marit Stykket i NITO at norske politikere ikke evner å fremme konkrete, realistiske tiltak mot klimakrisen. Les her hva Marit Stykket svarte VG Netts lesere i Tett på Nett 25. august.

Hva gjør dere for å spare miljøet? Bli med og del dine spare-tips!

.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 thoughts on “Ny sjokkrapport om klimaendringene

 1. denne rapporten er latterlig som alle andre rapporter som kommer fra FN organer….ingen seriøse forskere driver med slik propaganda som dette her! hilsen alamin mazumder, stdent ved institutt for geofag, universitet i oslo..kom til institutttet her så kan du lese og granske virkelig vitenskap, ikke tabloid vitenskap!

 2. Sett fra et praktisk synspunkt vil verden bli både skjønnere og grønnere med økt CO2-andel i atmosfæren. Det finnes gartnere der ute i den store vide verden som trykksetter drivhusene sine med atmosfære med større CO2-konsentrasjon, og de opplever en enorm økning i avlinger – og som bonus blir det brukt mindre vann enn ved vanlig dyrkning. Tenk på det dere 😉

  Det viktigste vi kan gjøre for planeten er å forsøple og forurense mindre – økningen i CO2 vil sannsynligvis være positiv totalt sett. Antarktis opplever økning i isen, norske isbreer vokser i tykkelse (som må til for at de skal vokse i bredden) og det samme skjer med innlandsisen på Grønland.

  Om hele isen som utgjør nordpolen smelter vil ikke havnivået stige så mye som en centimeter – den isen flyter nemlig og endrer bare form!

  Skremselspropaganda for at vi ikke skal protestere på innføringen av flere og høyere såkalte miljøavgifter burde ikke få plass i avisene. Ikke en eneste av disse avgiftene er øremerket til miljøtiltak!!!! Kun deler av NOX-avgiften som rederier og fiskeriflåten må betale blir satt til et eget fond – ellers går alt vi betaler i det store sluket!! Ikke la deg lure – sjøen har ikke steget en cm siden jeg var liten for 40 år siden, og i det indiske hav har havnivået faktisk gått ned…

  Frontfiguren i kampen mot global oppvarming, Al Gore, er politiker, flyr privat-jet hver eneste dag, har flere hus som hvert forbruker mer enn 10 ganger mer strøm enn en gjennomsnittsamerikaner. Dobbeltmoralistisk, og det beste beviset på at det kun er business 😉

 3. Jaja, bla bla bla. er vel en syklums som går sin gang. tror ikke co2 utslippene har så veldi mye med dette å gjøre.

 4. Hittil har al gore tjent over 700mill siden 1970tallet da han begynte å "forandre" verden med sitt svada snakk. Ja isen smelter, men den har smeltet 4 ganger før også, who cares, verden bør gå under, er jo abre reint helvette her anyways.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.