Arrangement, Fair Trade, Samfunnsansvar

Meld deg på Fairtrade-pausen nå!

Hva er det?
Alle oppfordres til å ta en Fairtrade-pause. For å delta kan du drikke en kopp Fairtrade-merket kaffe eller spise en Fairtrade-merket banan, kjøpe Fairtrade-merkede roser til din kjære, ta en treningsøkt i en t-skjorte av Fairtrade-merket bomull eller servere venner en saftig sjokoladekake av Fairtrade-merkede produkter.

Når er det?
I dag!
Tirsdag 20. oktober mellom kl. 8 og 20.

Hvorfor?
Sette fokus på rettferdig handel!
Samtidig konkurrerer Sverige, Danmark, Finland og Norge om hvem som er best på Fairtrade. Derfor er det viktig at DU også registrerer deg! Se på Fairtrade Challenge for å finne ut hvordan Norge ligger an i konkurransen.

Hvordan?
Meld deg på her eller send FAIRTRADE til 2242. Da får du en sms-påminnelse om Fairtrade-pausen og muligheten til å bekrefte at du hadde en pause via sms. Husk også å tipse venner, familier, kollegaer og bekjente!

Markering på Karl Johan
Er du i Oslo, bør du ta turen innom Egertorget i Karl Johans gate. Allerede fra kl. 8 er Fairtrade Norge på plass med smaksprøver og informasjon. Kl. 18 – 21 blir det konsert med unge, fremadstormende artister som stiller opp gratis for å støtte Fairtrade.

Vi er med – er du?

.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.