Forhandlere, Økologisk, tomtomBABY & tomtomMAMA

Ny forhandler av tomtom i Oslo

Nå kan du kjøpe de lekre produktene fra tomtombaby & tomtommama hos Karl Johan Hud & Kroppspleie i Oslo. De har i tillegg nettbutikken Pureshop.no hvor du også vil finne de økologiske produktene til mor og barn.

Daglig leder, Annkarin, begrunner innkjøpet slik: «Etter å ha lest en del artikler og undersøkelser om eventuelle følgevirkninger ved bruken av produkter som inneholder eks. hormonforstyrrende parabener og tilsetningsstoffer, var det å ta stilling til hva man skal velge ganske forvirrende. Derfor undersøkte vi produkter som er økologiske og naturlige, uten syntetiske farge- eller tilsetningsstoffer, hvor man slipper å sette seg inn hver eneste innholdsfortegnelse over hva som er trygt å bruke. Etter å ha vurdert mange merker fant vi frem til de vi synes var de beste. Her har vi lest innholdsfortegnelsen for deg så du slipper være i tvil om hva som kan være bra for deg eller ikke. Overraskende er utvalget i Norge av nettbutikker ikke så stort for den som søker bevisst etter rene hudpleieprodukter, så vi fant ut vi ville gjøre noe med dette.»

Så holder du til i Oslo og vil prøve ut tomtombaby & tomtommama, kan du besøke hudpleiesalongen i Øvre Slottsgate 29!
.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.