Arrangement, Green Spirit

Øko-suksess for Green Spirit

Vi er tilbake etter en fantastisk helg på Norges Varemesse. Vi opplevde stor suksess med våre produkter og vårt konsept. Og dette gir oss en fantastisk «spirit» til å fortsette jobben med å tilby økologiske kvalitetsprodukter og inspirere til en grønn og skjønn livsstil. Vi vil takke alle som besøkte standen vår under Den Store Alternativmessen. Takk for hyggelige samtaler, de gode tilbakemeldingene og at dere handlet hos oss! Vi gleder oss til fortsettelsen samt å ta fatt på samarbeid med nye forhandlere!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 thoughts on “Øko-suksess for Green Spirit

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.