Arrangement, Green Spirit

Besøk Green Spirit på Den Store Alternativmessen 6. – 8. november 2009

Green Spirits stand i 2008

Green Spirit stiller med stand på Den Store Alternativmessen. Du er hjertelig velkommen til å besøke standen vår på Norges Varemesse, Lillestrøm. Vi stiller ut hele produktspekteret vårt inkludert alle nyhetene! Her blir det mulig å både lukte og prøve. Vi har selvfølgelig gode messetilbud og mange flotte julegavetips. Vi har også konkurranse der du kan vinne gavekort.

Du finner oss på stand B1-34 på området «økologi og miljø».

Messens åpningstider:

Fredag 11.00 – 20.00

Lørdag 10.00 – 19.00

Søndag 10.00 – 19.00

Husk også å få med deg Green Spirits foredrag:

Økologisk pleie og velvære: Hva, Hvorfor og Hvordan!

Grunnleggeren av Green Spirit / greenspirit.no, Ingunn Mathisen, forteller om hva økologisk kosmetikk er og hvorfor man bør bruke økologisk fremfor konvensjonelle pleie- og velværeprodukter. Her får du også tips til hvordan du kan finne fram til økologiske produkter i jungelen av betegnelser og løfter i kosmetikkbransjen. Vi vil belyse industriens dystre side der helseskadelige og miljøbelastende kjemikalier, hormonforstyrrende stoffer og dyreforsøk er et faktum. Det finnes gode alternativer som respekterer dyrene, mennesket og naturen. Og her må forbrukerne selv ta ansvaret! Dette foredraget passer for alle; fra de som bare bruker litt såpe i dusjen til de som også bruker hudkremer, hårpleieprodukter og mer. Velkommen til både menn og kvinner i alle aldre!

Les mer om Alternativmessen her.

Har du tenkt å ta deg en tur så legg gjerne igjen en kommentar!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

3 thoughts on “Besøk Green Spirit på Den Store Alternativmessen 6. – 8. november 2009

  1. Jeg skal dit, og håper virkelig at dere skal selge litt tomtom baby der! Jeg trenger nemmelig en bleiekrem og litt sånn til småen, så da skal jeg desidert gå innom dere! Hadde akkurat tenkt å gå inn på greenspirit og bestille, men siden dere skal dit – da kan jeg like så greit kjøpe hos dere da, få litt tips osv! 🙂

  2. Hei Elisabeth!

    Så hyggelig! Vi har selvfølgelig med oss tomtomBABY produktene inkludert bleiekremen. Så det er bare å komme innom og handle! Velkommen til deg!

    Vennlig hilsen,
    Ingunn / Green Spirit

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.