Øko i Media, Produktomtaler, Produkttips

Passion Fruit Body Cream Butter i KK

Nok en gang er de lekre produktene fra Exclusive Organic Care omtalt, denne gang i KK. Passion Fruit Body Cream Butter finnes med både rose og kokos duft. Begge variantene inneholder den utsøkte pasjonsfrukt oljen som kommer fra kjernen til pasjonsfrukten. Denne er svært eksklusiv, så dersom du finner rimelige produkter med pasjonsfrukt er de ganske sikkert syntetisk fremstilt. Den ekte oljen broliger huden, gjør den myk og tilfører huden fuktighet. Den inneholder omega 6, antioksidanter og flavonoider som motvirker frie radikaler. Pasjonsfrukt oljen reduserer og motvirker fine linjer og rynker. Oljen er lett og etterlater ikke huden fet.

Alle produktene i Exclusive Organic Care serien er økologisk sertifisert av Ecocert. Det vil si ingen parabener, ingen mineraloljer, ingen dyretesting, bare naturlige og økologiske råvarer. Fantastisk, eller hva?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 thoughts on “Passion Fruit Body Cream Butter i KK

  1. Deilige produkter! Jeg har prøvd begge variantene, og tror aldri jeg har hatt noe bedre på kroppen. Et unikt "body butter", og i tilegg er det ingen fy-stoffer vi trenger å bekymre oss over. Nydelig duft samtidig som kremen smelter på huden. Et fantastisk produkt til gravide, og til alle som ammer. For da bør man være ekstra bevisst på hva en smører kroppen inn med.
    Hilsen Anna

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.