Bli bevisst, Farlig kjemi, Helse, Hormonbombe, Innholdsstoffer, Kjemikalier i hverdagen, Kosmetikk

Ukens hormonbombe: Uke 47

Forbrugerrådet i Danmark har laget en liste over kosmetikkprodukter med hormonforstyrrende stoffer. De har bedt folk om å sjekke innholdsfortegnelsen på produktene de bruker, og sende inn navn på de merkene som har stoffer fra svartelisten. Ut i fra denne listen kåres «ukens hormonbombe» hver fredag! I uke 47 er det Lait Corporel bodylotion fra Biotherm som får svi.


Det danske forbrukerrådet begrunner valget slik: «Lait Corporel indeholder Methylparaben og er valgt som ”Ugens hormonbombe”, fordi det er et af de mest solgte plejeprodukter i Danmark, og fordi det er det produkt, flest forbrugere har indmeldt i kampagnen.»Flott tiltak! Vi holder dere lesere oppdatert på flere hormonbomer i tiden fremover.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.