Bli bevisst, Farlig kjemi, Helse, Hormonbombe, Innholdsstoffer, Kjemikalier i hverdagen, Kosmetikk

Ukens hormonbombe: Uke 48

Forbrugerrådet i Danmark setter fokus på hormonforstyrrende stoffer i kosmetikk og pleieprodukter. Hver uke kårer de ukens hormonbombe. Ukens hormonbombe går til skumbad, bodylotion og håndsåbe fra IKEAS juleserie Snöfall.Det danske forbrukerrådet begrunner valget slik: «Snöfall-produkterne er valgt som uge 48’s hormonbomber fordi de markedsføres til hele familien, og alle tre indeholder både Methylparaben, Ethylparaben og Propylparaben. IKEA har sagt nej til at udfase parabenerne i produkterne.»


Vi vet ikke om denne finnes i Norge enda, men at møbel og interiørkjeder velger å tilby hudpleieprodukter synes vi blir litt vel på kanten. Vi har sett dette «fenomenet» andre steder også, og blir spesielt skeptisk når produktene i tillegg kaller seg for «Eco».

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.