Baby og Barn, Babypleie, Forhandlere, Økologisk, tomtomBABY & tomtomMAMA

Vi ønsker ny øko-nettbutikk velkommen!

Vi ønsker ny nettbutikk og ny tomtomBABY forhandler hjertelig velkommen! Levlogisk.no er nettbutikken for grønne babyer og tilbyr tøybleier, tåteflasker, smukker, biteringer og stelleprodukter. Produktene er bisfenol-A-frie, naturlige og økologiske, og er trygge for barnet ditt.

På nettsidene til Levlogisk leser vi at utvelgelsen av varene har vært en møysommelig prosess. Daglig leder, Sally Kvangarsnes begrunner utvelgelsen slik: «Jeg leste om produktene, fulgte med på forumtråder, leste anmeldelser og ikke minst testet produktene hjemme. Til slutt fant jeg produktene som jeg med hånden på hjertet kan anbefale videre. Det du finner her er kvalitetsprodukter fra anerkjente produsenter. Flere av produktene har vunnet priser og tester. Både tåteflaskene og stelleproduktene er anbefalte av Grønn Hverdag. Jeg bruker produktene selv på mitt barn og vil derfor ha førstehåndserfaring med enhver vare.»

Flott jobb og spennende butikk for deg som vil ha det beste for de små!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 thoughts on “Vi ønsker ny øko-nettbutikk velkommen!

  1. Flott butikk 🙂 Passer igrunn bra for jeg har ikke mindre enn 2 nye tantebarn som skal ha gaver.

    Ellen, Jordnært

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.