Baby og Barn, Babypleie, Økologisk, Produktanbefalinger, Produktomtaler, Produkttester, tomtomBABY & tomtomMAMA

Himmelske tomtomBABY

Hilde Christina omtaler nok en gang produkter fra Green Spirit, denne gangen er det tomtomBABY produktene som har blitt testet av hennes faste babytester, Monica. Dette er hva hun skrev:

«Jeg må bare si det: Disse produktene er ELSK!
Felles for de tre produktene jeg har testet, er at lukten er så god at man bare får lyst til å spise dem opp. Det lukter herlig vanilje når man åpner dem og det er nesten så jeg vil gi full pott bare på grunn av lukten alene.

Tomtom Baby Skumbad/vaskegel
Det jeg liker så godt med dette produktet, er at det ikke skummer så altfor mye.Første gang jeg prøvde skumbadet, hadde jeg først vann i baljen, så lagde jeg ristebevegelser i vannet for å få “ristet i gang” bobler, men det funket heller dårlig.

Andre gang jeg prøvde det, hadde jeg skumbad i baljen FØR jeg fylte i vann og da ble det perfekt mengde skum, uten at min datter nesten forsvant i boblene.
Hun hadde på dette tidspunket veldig tørr hud, men dette produktet gav veldig mye fuktighet da hun ble vasket med det, i motsetning til en del andre babyvask-produkter jeg har prøvd, som bare tørker ut.

Da hun var tørr etter badet, lå det fortsatt igjen en hinne etter skumbadet på huden hennes og hun hadde allerede da så myk hud at jeg ikke hadde trengt å bruke bodylotion i tillegg.

Tomtom Baby Shampoo
Det er ikke så altfor mye å si om dette produktet, annet enn at håret til min lille krabat lukter himmelsk etter vask og blir utrolig mykt og godt. Også denne sjampoen fikk hun i øynene da den skulle vaskes ut, men det var ikke tegn til ubehag eller rødhet rundt øynene etterpå.

Jeg lover, kjøper du denne sjampoen til barnet ditt, så kommer du til å gå rundt og sniffe babyhår hele dagen!

Tomtom Baby Lotion
Konsistensen på denne er ganske tynn og jeg tenkte at det der kunne ikke være nok fuktighetsgivende til min datters tørre hud.

Vel, jeg tok feil. Etter et par dagers bruk forsvant den tørre huden frøkna hadde, også på knærne, der hun var ekstra tørr.

Selv om jeg bare fikk en liten prøveflaske av denne lotionen, har jeg enda halve flasken igjen og det etter at den har blitt brukt daglig i litt over en uke.
Med andre ord, den er veldig drøy i bruk!

Dette er virkelig de beste babyproduktene jeg har vært borti, de er helt fantastiske og noe jeg absolutt kan anbefale til alle småbarnsforeldre!

Jeg gir alle tre produktene terningkast 5. Det eneste som gjør at jeg ikke gir terningkast 6, er at prisen er litt i stiveste laget. Men hey, hva gjør man ikke for sine håpefulle?»

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.