Bli bevisst, Farlig kjemi, Helse, Hormonbombe, Innholdsstoffer, Kjemikalier i hverdagen, Kosmetikk

Ukens hormonbombe: Uke 49

Forbrugerrådet i Danmark setter fokus på hormonforstyrrende stoffer i kosmetikk og pleieprodukter. Hver uke kårer de ukens hormonbombe. Ukens hormonbombe går til Årets julebox fra Gosh med mascara og øyenskygge.


Det danske forbrukerrådet begrunner valget slik: «Produktet er valgt fordi den indeholder BHA, Propyl-, Methyl- og Ethylparabener, fordi ingredienslisten ikke var trykt på kassen og fordi den ingrediensliste, Gosh havde givet forhandleren, ikke stemte overens med produktets indhold.»

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.