Bli bevisst, Farlig kjemi, Helse, Hormonbombe, Innholdsstoffer, Kjemikalier i hverdagen, Kosmetikk

Ukens hormonbombe: Uke 49

Forbrugerrådet i Danmark setter fokus på hormonforstyrrende stoffer i kosmetikk og pleieprodukter. Hver uke kårer de ukens hormonbombe. Ukens hormonbombe går til Årets julebox fra Gosh med mascara og øyenskygge.


Det danske forbrukerrådet begrunner valget slik: «Produktet er valgt fordi den indeholder BHA, Propyl-, Methyl- og Ethylparabener, fordi ingredienslisten ikke var trykt på kassen og fordi den ingrediensliste, Gosh havde givet forhandleren, ikke stemte overens med produktets indhold.»

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.