Bevisste bloggere

Bevisste bloggere

Med inspirasjon fra Dyrevennlige bloggere og Engasjerte bloggere, sparker vi i gang med Bevisste bloggere! Dette gjør vi fordi vi ønsker å spre det grønne budskapet til enda flere.
Bevisste bloggere er bloggere som tar bevisste valg i hverdagen. Vi har laget dette ikonet for at bloggere og blogglesere skal bli mer opptatt av miljøvern og økologi. Ved å vise ikonet på din blogg forteller det andre at du bryr deg, du bidrar også til at flere blir bevisste!

Bevisste bloggere bør:

– Være miljøvennlige
– Kjenne til fordeler ved bruk av økologiske produkter
– Velge økologisk så sant det er mulig
– Bidra til å spre det grønne budskapet og inspirere andre

Redigering mars 2011:
Vi har pusset opp bloggen og vi har fått ny logo for bevisste bloggere. For mer info, klikk her!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

21 thoughts on “Bevisste bloggere

 1. Maria Elene: Du er hjertelig velkommen med! Følg instruksjonen og legg inn bildet i din blogg og send oss en mail – så kommer du med!

 2. Endelig at noen tar i et tak kanskje det vil bli tusenvis her inne etterhvert, flott, stå på. har lagt inn link i bloggen min jeg og..:-)

 3. Hei, jeg får lagt inn bilde i margen min, men ikke linken til bilde? skal jeg legge linken inn før eller etter bildekoden? og skal det være noen tegn imellom?

  Hege 🙂

 4. Hei Hege,

  Kan desverre ikke hjelpe deg med det tekniske. Flott om du kan forhøre deg med noen som kan oppsettet slik som du har.

  Ingunn

 5. Kjempefint initiativ! Håper det smitter mange. Er det ok å ha den på bloggen selv om bloggen ikke først og fremst handler om økologisk livsstil?

 6. Hei Halina,

  Takk for melding! Ja, det er helt i orden. Vi håper budskapet vårt når ut til så mange som mulig, og jo flere bloggere som har 'bevisste bloggere ikonet' på siden sin, desto bedre er det, både for helse og miljøet! 🙂

  Ingunn

 7. Heisann, jeg er en av disse «snik-grønne», altså en person som stadig sniker litt og litt mer grønne produkter og tanker inn i livet.. Hadde vært kjempemorsomt å kunne være med på slikt som dette! Jeg har blant annet gått over til å bruke Lush sine produkter til hår istedetfor butikksjampo.. Små skritt i riktig retning..
  Deler gjerne ikonet på mine blogger, men fortell meg gjerne hvordan det skal gjøres 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.