Baby og Barn, Babypleie, Gravid, Hudpleie, Kroppspleie, Nybakt mor, Økologisk, Produktanbefalinger, Produktomtaler, Produkttips, tomtomBABY & tomtomMAMA

Endelig på plass igjen!

De nye og populære Organza settene fra tomtomBABY & tomtomMAMA er nå endelig på plass hos Green Spirit igjen. Settene består av søte mini produkter fra den økologiske pleieserien for mor og baby. I baby-settet får du bleiekrem, babyolje, lotion og vaskegel til kun 180kr. I mama-settet får du brystvortekrem, massasjeolje og fot & beingel til kun 170kr. De er søte som gave, praktisk på reise og er en super måte å få testet produktene før man kjøper de store flaskene og krukkene.
tomtom serien fikk toppkarakterer i Grønn Hverdag sin store test av stelleprodukter til baby og er sertifisert økologisk. Det vil si at disse produktene er milde og inneholder tygge ingredienser. Det som gjør disse produktene enda mer spesielle er at de inneholder ekte vaniljeekstrakt som gir en fantastisk mild og ren duft. Ta en titt på nettsidene til Green Spirit for å lese mer om produktene.
Har du testet tomtomBABY & tomtomMAMA?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

3 thoughts on “Endelig på plass igjen!

  1. Synes det er gode produkter. Da vi begynte med tomtom baby forsvant utslettet til lillegutt. Før brukte vi apotekprodukter, men de inneholdt stoffer som han reagerte på.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.